11. august 2023

Helgelektyre(603)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Pallbearers Club av Paul Tremblay, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Skumringstimen av Maria Trolle og Fargerike dyr, er fra egen boksamling  
 


Kjølvann - Sam Lloyd

The Pallbearers Club - Paul Tremblay

Svarte seil - Rebecka Edgren Aldén


Har ikke lest ferdig noen bøker i denne uka, så i helga blir det å lese videre i disse:


Kjølvann av Sam Lloyd. Krim utgitt på norsk i 2023.

Lucy Locke befinner seg i et levende mareritt da ektemannen hennes, Daniel er forsvunnet, og det bygger seg opp til en livstruende storm. Båten deres blir funnet, og den er tom. Det er blitt sendt nødsignal, og de regner med det er Daniel, som har trykket på nødpistolen. Det er ikke bare han som er forsvunnet; midt i alt kaoset får hun vite at også datteren og sønnen er savnet. Var de med i båten, eller har noe annet hendt? 


The Pallbearers Club av Paul Tremblay. Horror utgitt i 2022. 

Har ikke kommet så langt, og derfor har ikke handlingen startet helt ordentlig ennå. Det lille som er blitt lest, er om Art Barbara som er en gutt som ikke er så veldig populær på skolen. Han har skoliose som gjør at han skammer seg. Han starter The Pallbearers Club for at det skal se bra ut på søknaden, da det er snart tid for å søke på college. The Pallbearers Club er kistebærere som deltar når den som er død, er hjemløs eller ikke har noen venner eller slektninger.  


Svarte seil av Rebecka Edgren Aldén. Krim utgitt på norsk i 2023.

Joanna og Zack drar på seiltur sammen. De er søsken, eller egentlig halvsøsken, og Joanna har nettopp vært gjennom en tung tid. Foreldrene hennes er døde, og bortsett fra halvbroren, føler hun seg noe alene. Er det noen mening med denne turen, eller er det en vanlig søskentur for å komme seg litt bort?


Siden sist helg har jeg fargelagt/malt dette:



Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Skumringstimen - Maria Trolle
 

 

Motivet er fra denne boka:
 
Fargerike dyr - ukjent (Det er en bok man fargelegger etter nummererte felter)
 
God helg.
 
Ukas låt: Let's Go - Sixx: A.M.

2 kommentarer:

  1. Håper du har en fin lese-helg, Ina! Og med fargelegging innimellom, som vanlig helt herlig å se hva du holder på med der. God helg videre :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk og i lige måde. Det er herlig å fargelegge, og jeg er spent på å få se maleriet ditt når det er ferdig. God søndag! =)

      Slett