28. juli 2023

Helgelektyre(601)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Alien Worlds og Colourmorphia av Kerby Rosanes og Rooms of Wonder av Johanna Basford, er fra egen boksamling 


Kjølvann - Sam Lloyd

Begravet - Sharon Bolton

Svarte seil - Rebecka Edgren Alden

 

I dag leste jeg ut denne:

 

 
Det innestengte spøkelset - Petrus Dahlin og Sofia Falkenhem
 
En kort barnebok på 90 sider om tvillingene Sam og Sara som får vite en hemmelighet av foreldrene sine. Foreldrene deres driver en restaurant, og de viser for første gang kjelleren. I kjelleren er det mange dingser og utstyr som tilhørte besteforeldrene deres. De trodde på spøkelser, ufoer og andre mystiske ting. Men de må love å ikke nevne om kjelleren til noen. En dag blir de oppmerksomme på en lyd. Hva er det som skaper den lyden som høres så ensom ut?
 
 
I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:
 
 
Kjølvann av Sam Lloyd. Krim utgitt på norsk i 2023.
En heftig storm er på vei og Lucy opplever det verste. Båten deres er funnet tom og det er blitt sendt nødsignal, men ingen Daniel, hennes ektemann er å finne. Senere får hun også vite at hennes sønn og datter også er forduftet. Hva er det som foregår? 

Begravet av Sharon Bolton. Krim utgitt på norsk i 2023.
Bok nummer to i Florence Ladylove serien. Den er om morderen Larry som sitter inne og har vært fengslet de siste tretti årene. Det går mot slutten da han er alvorlig syk. Fire barneskjeletter er blitt funnet i nærheten av et barnehjem som er nedlagt. Larry mener det ikke er han som står bak, da skjelettene er blitt funnet lenge etter han ble fengslet. Samtidig blir man kjent med politibetjent Florence Lovelady, Larrys datter Cassie og hans kone Sally. Handlingen hopper fra 1969 til nåtid.

Svarte seil av Rebecka Edgren Aldén. Krim utgitt på norsk i 2023.
Denne kan jeg ikke si noe om angående handling da jeg ikke har begynt på den ennå. Som sagt før, foretrekker jeg å ha lest 50-100 sider, før jeg nevner oppsummering. Så denne skal jeg begynne på enten i kveld eller i morgen. Mest sannsynlig i morgen.

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:




Motivene er fra denne boka:

 
Alien Worlds - Kerby Rosanes



Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 


Motivene er fra denne boka: 


 
 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
God helg.
 
Ukas låt: Bed of Nails - Alice Cooper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar