30. juni 2023

Helgelektyre(597)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Fairy Tale av Stephen King, Magiske eventyr av Johanna Basford og Colourmorphia og Alien Worlds av Kerby Rosanes, er fra egen boksamling



Mord i Lima - Mats Vederhus

Begravet - Sharon Bolton

Fairy Tale - Stephen King

 

Onsdag leste jeg ut denne:

 

 
 Under radaren - Anthony McCarten

 

Under radaren av Anthony McCarten. Thriller utgitt på norsk i 2023.

En realistisk roman om ti utvalgte personer som skal gå under radaren i hele tretti dager. Belønningen er en svimlende pengesum. De går under radaren i håp om å ikke etterlate seg spor noe sted i dagens digitale verden. Det er Cy Baxter som er et slags teknologisk unikum, som slår seg sammen med CIA, som skal obeservere og prøve å finne disse deltakerne, både tid og penger står på spill. 

 

I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:

 

Mord i Lima av Mats Vederhus. Krim utgitt i 2019.

Andre bok om journalist Kurt Hammer. Etter en tung tid, prøver han å kutte alkohol og får beskjed av terapeuten om å reise for å få en slags ende på ting han strever med. Han blir vitne til at en god, gammel venn blir drept og han blir satt på saken. Han gjør sin egne undersøkelser, til tross for at det er en vanskelig sak personlig.

 

Begravet av Sharon Bolton. Krim utgitt på norsk i 2023.

Denne venter jeg med å oppsummere i et senere innlegg, da jeg ikke har begynt på den ennå. Personlig liker jeg å ha lest et godt stykke, før man beskriver om en bok.

 

Fairy Tale av Stephen King. Fantasy utgitt i 2022.

Fantasy om et spesielt vennskap mellom tenåringsgutt og hund. Han blir kjent med hunden Radar da eieren hans blir skadet i hans eget hjem. Takket være gjøingen, undersøker Charlie hva som har skjedd, og tilkaller ambulanse. Siden Charlie er vant til å hjelpe andre, tilbyr han seg å passe hunden og huset, mens eieren er på sykehus. Sakte, men sikkert, blir han også venn med hundeieren, og Charlie skjønner at han bærer på en helt spesiell hemmelighet. 


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:

 
Magiske eventyr - Johanna Basford
 

 

Motivene er fra denne boka:


 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

Motivet er fra denne boka: 

 
Alien Worlds - Kerby Rosanes
 
God helg.
 
Ukas låt: Bring Me to Life - Evanescence

2 kommentarer:

  1. Hei Ina!
    Ser at du har valgt deg ut tre titler for helgen, som jeg ikke kjenner til, forfatterne ja, men ikke bøkene, håper de faller i smak.
    Flotte motiver du holder på med, spesielt det med virvelen og manetene, likte jeg godt. Har Under radaren på lur, har lagt i hylla en stund, men nå når jeg fikk med meg hva den handler om, så ble den mer aktuell, likte du den?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Hyggelig å høre fra deg igjen. =)
      Og tusen takk. Manetene er morsomme å fargelegge, men får dem ikke like fargerike som de er i virkeligheten, men jeg prøver.

      Under radaren er svært aktuell, ja, og den er vel verdt å få med seg. Hadde nesten lyst til å være med i konkurransen selv, for hadde vært artig å prøve det. Jeg ga den terningkast fem. Håper du gir den en sjanse og god sommer. =)

      Slett