23. juni 2023

Helgelektyre(596)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Kommer alltid tilbake av Christina Erikson, Havets hemmeligheter av Lina Ekstrand, Colourmorphia av Kerby Rosanes og Tattoo Designs av ukjent,
er fra egen boksamling

Kallmyren - Liza Marklund

Kommer alltid tilbake - Christina Erikson

Blodmåne - Tor Arve Røssland

 

Jeg har ikke fullført en eneste bok så langt i denne uka, så i helga blir det å fullføre noen av bøkene.


I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:


Kallmyren av Liza Marklund. Krim utgitt på norsk i 2023.

Andre bok i en trilogi. Man møter igjen Wiking Stormberg, både som ungdom og godt voksen,  for handlingen vandrer mellom slutten av 1980 åra og 2020. I 1986 er han politistudent, og han forteller om første møte med Helena, hans store kjærlighet. I 2020 sliter han fortsatt med Helenas forsvinning som skjedde for mange år siden. Datteren ble funnet, men ikke Helena. Til tross for at han har barn og barnebarn, sliter han. Ikke bare på grunn av Helenas forsvinning, men legen hans har kommet med dårlig nytt. Samtidig får han enda mer å tenke på. Hans sønn, Markus har nemlig fått trusselbrev på grunn av jobben sin. Kommer Markus til å trekke seg?


Kommer alltid tilbake av Christina Erikson. Krim utgitt på norsk i 2019.

Første bok i Elias Svensson serien. Han er kriminaletterforsker, enslig og han trenger hjelp til å forså psykopater, hvis de i det hele tatt er mulige å forstå ... Kvinner blir voldtatt, og et mord er bergått. Kan han fange voldtektsmannen før flere ofre dukker opp? Han mistenker Josef Decker siden han er tiltalt for voldekt tidligere, men kollegaene hans vil at han også ska  lvære åpen for flere mistenkte. En kvinne har skrevet bok om psykopater, og Svensson vurderer å kontakte henne for å lære mer om dem.

 

Blodmåne av Tor Arve Røssland. Horror for ungdom utgitt i 2023.

Tre jenter skal tilbringe noen få dager på et hotell som faren til en av dem har kjøpt usett, og hotellet er ikke som det så ut på bildene. Det er januar, kaldt og hotellet ligger svært øde til. Samtidig blir man kjent med vaktmesteren på hotellet og hennes datter. Annes mor er svært religiøs og streng, og Anne gjør veldig mye arbeid. Hun er ensom fordi hun har ikke et vanlig liv som andre jenter på hennes alder, og hun blir nysgjerrig når hun ser de tre jentene som besøker hotellet. Jentene Benni, Vanja og Sarah prøver å ha et hyggelig opphold, til tross for den nifse stemningen de ofte føler.

 

Siden forrige helg har jeg fargelagt/malt dette:

 


 

Motivene er fra denne boka:

 
Havets hemmeligheter - Lina Ekstrand
 


Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

Motivene er fra denne boka:

 
Tatto Designs - ukjent/navnløs

God helg.

Ukas låt: The In-Between - In This Moment



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar