4. september 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Final Girls - Riley Sager

Antall leste sider i forrige uke:

493 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ett skritt for langt - Tina Seskis
The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King

Bøker som leses nå:

* Denne boka er homo - James Dawson
* De fems tegn - Hans Olav Lahlum

 Planlagte bøker denne uken:

* Denne boka er homo - James Dawson
* De fems tegn - Hans Olav Lahlum
* Berge - Jan Kjærstad
* I'm Thinking of Ending Things - Iain Reid 
* The Wind Through the Keyhole - Stephen King

Forrige torsdag og siste dagen i august leste jeg ut Final Girls av Riley Sager. Samme dag begynte jeg å lese Denne boka er homo av James Dawson. Jeg skal fortsette å lese den og De fems tegn av Hans Olav Lahlum som jeg begynte å lese 27. august.

Hvis jeg blir ferdig med Denne boka er homo eller De fems tegn skal jeg begynne på boka Berge av Jan Kjærstad. Har et håp om å begynne på enda en bok før uka er over, og da blir det I'm Thinking of Ending Things av Iain Reid. En bok jeg lenge har vært svært nysgjerrig på.

Går ting etter planen blir det muligens ny samlesing og da med bokaThe Wind Through the Keyhole av Stephen King. En ny The Dark Tower som ble utgitt i 2012, mange år etter at den siste boka i The Dark Tower serien ble utgitt.

Bare en bok ble lest i forrige uke fordi det ble vel mye fargelegging. Jeg fargelegger noen timer stort sett hver dag, men skal ikke la det gå utover lesingen.

Har ikke skrevet innlegg om bøker jeg skal lese i september og heller ikke månedens anbefaling ennå, men det kommer i løpet av uka. Det er ikke glemt. Så følg med. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar