12. april 2017

Helgelektyre(188)


Be aldri om nåde - Martin Österdahl
Aller siste utvei - Federico Axat
The Dark Tower 6 (Song of Susannah) - Stephen King
 De dødes tjern - André Bjerke
Unmasked (The True Life Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) - Michael Aloisi & Kane Hodder

Legger ut helgelektyreinnleggene på fredager til vanlig, men siden det er langhelg, så legger jeg den ut i dag. Det er tross alt lille lørdag. I påsketiden skal man lese ekstra, så dette helgelektyreinnlegget består av litt flere bøker enn til vanlig. Det er ikke sikkert at jeg rekker å komme meg gjennom alle, men det gjør ikke noe å fortsette med noen av dem neste uke også. Krim kan leses året rundt, men leser litt ekstra av det i påska.

Forrige lørdag begynte jeg å lese Aller siste utvei av Federico Axat, og den er jeg godt i gang med. I går leste jeg ut Before the Fall av Noah Hawley, og samme dag begynte jeg å lese Be aldri om nåde av Martin Österdahl. Jeg skal fortsette å lese videre i Song of Susannah som er den sjette boka iThe Dark Tower serien av Stephen King, og i løpet av påskehelga skal jeg begynne på De dødes tjern av André Bjerke. Det er et must. Den boka har jeg lest hver påske siden ungdomsskolen så det har blitt en fast tradisjon. Jeg liker historien, humoren, skrekkelementene og atmosfæren i De dødes tjern så godt, og jeg går aldri lei av boka selv om jeg kan den omtrent utenat. Jeg har også veldig lyst til å lese Unmasked (The True Life Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) av Michael Aloisi & Kane Hodder snart (det er biografi, ikke krim, bare for å nevne det), men er usikker på om jeg klarer å smette den inn i påskelesingen. Vi får se. Den skal i hvert fall leses i nærmeste fremtid.

Jeg tror ikke det blir flere innlegg eller oppdateringer på lesefronten før mandag neste uke, da jeg heller vil bruke påskehelga på lesing istedet for skriving. Så får man se hva jeg får lest og ikke. Det blir spennende å se.

God påske. 
😃

Ukas låt: Holde rundt deg - Katastrofe2 kommentarer:

  1. Ingen krim for meg i påsken, bortsett fra om man betegner bøkene om Det mørke tårn for krim. Ser i alle fall ut som du har fullt opp med spenning :)) God påske, Ina :))

    SvarSlett
  2. Ja, det er jo ingen tvang, men for meg er det en fast tradisjon som har vart i mange år, så lenge jeg kan huske:) Jeg har ikke lest videre i det mørke tårn i påska da jeg konsentrerte meg mest om krim, men skal fortsette samlesingen vår i neste uke, så håper du ikke er et hestehode foran, hehe;) Tusen takk, og i lige måde:)

    SvarSlett