5. februar 2016

Helgelektyre(127)


Silber (drømmenes første bok) - Kerstin Gier
In the dark - Richard Laymon
Red Rain - R.L. Stine

Jeg bruker å skrive helgelektyreinnlegg hver fredag morgen, men i og med at jeg glemte at det var fredag i dag, så kommer helgelektyreinnlegget litt senere enn til vanlig. Men bedre sent enn aldri.

Forrige tirsdag leste jeg ferdig Farvel til Eddy Bellegueule av Edouard Louis og begynte da så på Silber (drømmenes første bok) av Kerstin Gier. Jeg skal lese videre i den, og samtidig fortsette med In the dark av Richard Laymon. Hvis jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Red Rain av R.L Stine.

R.L. Stine er sikkert et ukjent navn for de fleste, men det ringer kanskje noen bjeller hvis jeg nevner bokserien Grøsserne (Goosebumps), som det også var en tv-serie av og i fjor ble bokserien gjort om til film. Jeg var hektet på de bøkene husker jeg og jeg har dem alle fortsatt den dag i dag. Bokserien Grøsserne av R.L. Stine og bøker av Stephen King er virkelig lesestoff som satte fart i leselysten da jeg var yngre og siden har den vart. Selvfølgelig blir jeg også lei av å lese. Jeg klarer ikke å lese hele dagen hver dag, men samtidig klarer jeg ikke å holde meg unna bøker heller. Sånn er det med den saken. :) Ellers blir det en stille og rolig helg som vanlig. Uvant at det ikke er sjakk denne helga og i ukedagene fremover for Tata Steel Chess turneringen varte i tre uker.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

Før i tiden hadde jeg ukas låt med i helgelektyreinnleggene mine, men sluttet med det av en eller annen grunn og det har jeg tenkt å fortsette med bare for å skape litt forandring.

Ukas låt: Van Nuys av Sixx:A.M.4 kommentarer:

 1. Her var det flere spennende bøker som jeg ikke har lest. Jeg har akkurat lest ferdig enda en Karin Slaughter bok, så nå er målet å bli ferdig med en bok vi har lest i lesesirkelen jeg er med i: "En halv gul sol". Ha en riktig god lesehelg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og fint å se deg her:)

   Jeg er veldig spent på Karin Slaughter. Henne har jeg aldri lest noe av, men har veldig lyst siden mørk litteratur er min sjanger, så i år skal jeg gi henne en sjanse:)

   Kos deg med lesesirkelen. Jeg har ikke lest En halv gul sol, men har hørt mye om den. Ha en fin lesehelg du også og velkommen tilbake:)

   Slett
  2. Takk for det! Jeg har utviklet en viss sans for Karin Slaughter. Mye på grunn av de sterke kvinneskikkelsene i bøkene hennes, men også fordi karakterene hennes er veldig sammensatte. Spent på å høre hva du synes etter hvert.:)

   Slett
  3. Takk for tilbakemelding. Jeg skal bestille en bok av Karin Slaughter i neste uke og lese den i februar:) Jeg er spent:)Håper at jeg kommer til å like bøkene hennes, men vi får se;)

   Slett