11. desember 2015

Helgelektyre(120)
Steady - Jarle Sten Olsen
Fjellets skygge - Gregory David Roberts
Himmelfall - Kari F. Brænne

Jeg er litt sent ute med helgelektyreinnlegget mitt i dag og grunnen er ganske enkelt fordi jeg glemte av at det er fredag. Hver fredagsmorgen har jeg alltid helgelektyreinnlegget klart, men dessverre ikke denne gang. Jeg trodde helgelektyreinnleggene og mandagsinnleggene ville gjøre det lettere for meg å holde styr på dagene, men sånn er det ikke. Når man trør hjemme så lenge som jeg har gjort så gir man blaffen i hvilken dag det er og jeg er lei av å være hjemme og være sur. Men det er bare sånn det har blitt.

Sliter også litt med leselysten for tiden. Det er ikke noe galt med bøkene jeg leser i nå, men har bare ikke særlig lyst til å lese og sånt har skjedd før også. Hadde lesetørke både i august og september. Håper ikke det varer lenge denne gang.

Hvis leselysten kommer tilbake skal jeg fortsette å lese Fjellets skygge som jeg har kommet langt i og forrige  mandag begynte jeg på Steady som jeg skal lese videre i, og hvis jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Himmelfall av Kari F. Brænne.

Ellers er jeg lettet over at jeg ikke må ut for tiden siden det er meget glatt og er det noe jeg hater her i verden så er det blankis:) Jeg har noen rare fobier og blankis er bare en av dem:)

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?   

2 kommentarer:

 1. Jeg laget et innlegg i går som jeg skulle publisere på søndag fordi jeg var helt sikker på det var lørdag i går :-D Sånn er det når man bare går hjemme og slenger. Da mister man noe av tidsfølelsen.

  Jeg synes Fjellets skygge har et så stilig cover, men jeg har ikke lest Shantaram og burde vel lest den først! Himmelfall skal jeg lese. Jeg er så heldig å ha den signert siden jeg møtte forfatteren på et forlagsmøte i høst.

  I går ryddet jeg bokhyllene mine. Jeg hadde en så stor haug av bøker som ikke fikk plass i bokhyllene at et var tid for renskning. Noe går til gjenbruken og noe skal jeg gi vekk og noe hjalp det å bytte bokhylle på (Jeg har alt jeg vil ta vare på i et eget hyllesystem på gangen oppe). Bøkene jeg skal lese får bli i stuen og det var dem jeg måtte rydde i. Da så jeg en mengde bøker jeg absolutt hadde tenkt å lese men som jeg nesten har glemt. Et luksusproblem, men jeg lurer på når jeg skal få tid til det hele. Spesielt siden jeg også har litt lesetørke :-)

  Ha en fin helg, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dagene går fort i surr når man trør hjemme og det verste er at tiden går enda saktere enn ellers. Å kvele dagene er en kunst.

   Fjellets skygge er en enkeltstående oppfølgere som man fint kan lese uten å lese Shantaram først, men anbefaler gjerne at du leser Shantaram først for den boka er magisk og det er ikke ofte jeg sier det om en bok:)

   Så flittig du er. Skulle gjerne ha orgiansert bokhyllene mine bedre jeg også, men det blir bare med tannken. Jeg har en god del bøker liggende jeg også so mventer på å bli lest og jeg leser alle bøker, men vet bare ikke når jeg får til å lese alt. Gjør mitt beste, men kjipt når det hender seg at man har lesetørke for det er ikke mange andre hobbyer jeg har. Men lesetørke har jeg hatt før, jeg håper bare det ikke varer så lenge denne gang.

   Heldig du som har organisert bøkene dine. Det må jeg også gjøre noe med snart. Jeg bruker å organiserer etter sjanger i stedet for alfabetisk rekkefølge. Litt sær sådan:)

   Riktig god helg til deg også, Astrid Terese, og håper vi begge får igjen leselysten snart:)

   Slett