21. november 2014

Helgelektyre(69)

Så så langt denne uka har jeg lest denne:
Nøkkelmakeren - Gert Nygårdshaug

Anmeldelse av den kommer enten lørdag eller søndag.

Og i helga skal jeg begynne på denne:

Rovdyret - Jan - Erik Fjell

Har aldri lest noe av Jan-Erik Fjell før, men har hørt mye om ham, så det er ingen ukjent forfatter. Dette er hans fjerde krimbok, og selv om jeg ikke har lest hans tidligere bøker i krimserien, så tror jeg ikke at det blir rotete. For hver bok inneholder en ny sak og avslutningene i bøkene hans har ikke en fortsettelsesfølge avslutt, så tror det går bra selv om jeg ikke har lest hans tidligere bøker.


Og jeg skal lese videre i disse:


Tror jeg blir ferdig med "Jeg sluttet å telle dager" i løpet av helga for jeg har ikke mange sider igjen, og hvis jeg tar meg sammen og leser enda litt mer kanskje jeg også da blir ferdig med: "Too good to be true: The colossal book of urban legends".

Hvis jeg blir ferdig med en av de nevnte bøkene i helga skal jeg begynne på denne:

Søte jente 13 - Liz Coley

Så om jeg får begynt på den i helga eller neste uke, er høyst usikkert. Det er best å bare ta det som det kommer.

Og som vanlig forteller jeg ikke noe om hva  bøkene handler om osv ... før jeg skriver anmeldelsene. Vil at helgelektyre-innleggene skal være så enkle som mulig.

God helg.

2 kommentarer:

  1. Jeg leste Hevneren av Fjell i fjor, den likte jeg veldig godt. Er også spent på Rovdyret, men også Nygårdshaug og Cattanesos bok. Skal lese alle tre snart…:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Har ikke lest noe av Fjell før, men har allerede inntrykk av at han skriver stødig og underholdende krim. Nygårdshaugboka: Nøkkelmakeren hatet jeg. Det er ikke mange bøker jeg "hater", men den boka ga meg absolutt ikke noe. Det var ikke min type form for humor og ikke særlig underholdende. Anmeldelse av den kommer i morgen:) Så håper du liker boka bedre enn jeg. Er ikke helt bergtatt av Cattanesos bok heller, men den er slett ikke verst. Tipper jeg blir ferdig med den i natt. Spent på hvordan du vil like bøkene for det er spennende å sammenligne med andres leseopplevelser:) Og delte meninger er oftest det mest interessante:)

      Slett