1. juli 2014

Månedens Bokanbefaling (juni)Bienes død - Lisa O'Donnell
Tjernet (Grusom, #3) - Heine T. Bakkeid
Darlah: 172 timer på månen - Johan Harstad
Naboens sønn - D.A. Mishani
Stål - Silvia Avallone
Den lange hvite, skyens land - Sarah Lark
Det vederstyggelige - Jonathan Holt Anmeldelse kommer!
Dekke av snø - Jenny Milchman

Det ble bare åtte bøker. Det er altfor dårlig med tanke på all den tiden jeg har å drepe i disse hjemmedagene. Men ble vel ikke flere for bøkene jeg leste i forrige måned var litt vel tykke og da tar det jo litt lenger tid. Så satser på å lese langt flere bøker denne måneden uansett hvor smale eller tykke bøkene er.

Og boka jeg likte best i juni var denne:


Hvorfor jeg likte den så godt og hva den handler om, vil jeg helst spare til anmeldelsen hvis dere ikke har noe i mot det? Vil gjerne fortelle om boka da istedet for å fortelle om den nå og enda mer i anmeldelsen og så blir det mye gjentakelser. Så håper dere er tålmodige til å vente på min mening om boka i anmeldelsen som jeg kommer med på onsdag.

Har dere hatt en god lesemåned og har dere lest noen av disse bøkene?

4 kommentarer:

 1. Kun lest " Den lange, hvite skyens land", men jeg har utrolig lyst til å lese bienes død :D
  Jeg hadde en god lesemåned, og det ble 10 bøker :) Det var også målet mitt, og jeg klarte det på håret! Skal også skrive en oppsummering :) Beste leseopplevelsen fra denne måneden må bli de fire siste bøkene i GONE-serien

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow, 10 bøker er bra. Har fått det til noen ganger i løpet av en måned jeg også, men ikke så ofte som jeg har ønsket. Er vel flink til å sose bort tiden, så jeg må ta meg sammen:) Lese mer i stedet for å bli distrahert av andre ting.

   Håper du kommer til å lese Bienes død. Jeg likte den veldig godt og den var utrolig spesiell. Hadde vært artig å høre hva du syns om den:)

   Er også spent på å se din oppsummering:)

   Slett
 2. Ikke verst dette her, om å gjøre å ikke sette seg så høye mål. Jeg har lest tre av disse bøkene, men nå skal jeg sannelig se litt nærmere på den du fremhever. Gleder meg til omtalen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er typisk meg. Setter bestandig høye mål og tenker at det blir så "lett" så. Typisk meg:) Har så store krav til meg selv.

   Vil gjerne at du også leser Det vederstyggelige hvis du har planer om det. Hadde vært artig å se om vi har samme mening om den eller ikke:)

   Slett