15. mars 2014

Siste fangst(9)

Da er det en stund siden jeg har skrevet et "Siste fangst" innlegg. Grunnen er at jeg har ikke kjøpt så mange bøker som før siden jeg får en del fra forlag og jeg prøver også å lese gjennom en bunke med bøker som har stått ulest i hyllene mine i de siste årene. Så prøver å vingle mellom å lese bøker jeg får fra forlag og lese bøker jeg har kjøpt selv og som har stått ulest i hylla en god stund allerede.

Noen er leste, men ikke alle, og selvfølgelig skal jeg lese alle!


I denne bunken har jeg alle fått fra forlag. Har ikke kjøpt noen bøker selv den siste tiden for jeg går ikke tom for lesestoff for tiden. Et luksusproblem det der ...

Heaven - Christoph Marzi (Mangschou) Lest og anmeldt
Mørke grener - Nikolaj Frobenius (Gyldendal) Lest og anmeldt
En smak av zommer - Tor Arve Røssland (Egmont) Lest og anmeldt
De 500 - Matthew Quirk (Bazar) Lest og anmeldt
Elle melle - M.J. Arlidge (Vigmostad & Bjørke) Lest og anmeldt
De forvillede - Amin Maalouf (Pax) Leses nå
Kjærlighetens galskap - Matthew Quick (Cappelen Damm) Lest og anmeldt
Hva skjedde med Amy? - R.S. Pateman (Juritzen)  Skal lese
Rom 33 - I.M.H. Gilbert (Egmont) Skal lese
Stallo - Stefan Spjut (Forlaget Oktober) Leses nå

En bok som skulle ha vært med i bunken: Til Jacobs forsvar - Matthew Landay (Cappelen Damm), men den er for tiden lånt bort:) Men anmeldelse av den kan du lese her!

En real blanding, men det er bare kjekt.
Har du fått tak i noen spennende bøker i det siste?

Ha en god lørdagskveld:)

2 kommentarer:

 1. Jeg har bloggnavnet bokoholiker av en grunn for å si det slik. Slutten av 2013 og til nå har jeg hatt en sterk trang etter å skaffe mine egne bøker. Før den tid lånte jeg alltid fra biblioteket, men du ønsker jo å ha dine favorittbøker i bokhylla også... Jeg er en person som godt kan lese igjen en bok etter 2-4 år, og da ønsker jeg å ha skattene mine i bokhylla hvor jeg kan se dem :)

  På mandag skaffet jeg meg flere brukte bøker fra en privatperson, og da ble jeg spesielt glad over å endelig få tak i Tråden av Victoria Hislop ;)

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Å være en bokholiker er jo ikke det verste:) Og jeg er som deg jeg også. Jeg vil gjerne eie bøkene jeg leser, så jeg har mitt eget lille "bibliotek" i leiligheten min. Jeg er som deg at jeg er veldig knyttet til bøkene og vil gjerne være i nærheten av dem for å se på dem og bla i dem når jeg vil.

   Kjempemoro at du også har laget deg en bokblogg. Skal bli spennende å følge bloggen din:) Og kos deg med boka av Victoria Hislop. Har hørt om henne, men aldri lest noe av henne. Ha en fin kveld:)

   Slett