16. februar 2014

Forhåpentligvis bedre aktivitet her på bloggen i neste uke


Tenkte jeg kanskje skulle bli ferdig med De 500 av Matthew Quirk denne helga slik at det ble en anmeldelse av den i dag, men slik gikk det altså ikke. Istedet ble det lesing i Hypnotisøren av Lars Kepler. (Endelig en spennende krim) og jeg vil gjerne lese videre i den enn de andre bøkene jeg holder på med nå, så det blir ingen anmeldelse i dag. Rekker ikke å bli ferdig med Hypnotisøren i løpet av dagen for den er på over 500 sider.

Så det har vært lite med anmeldelser denne uka og det beklager jeg på det sterkeste. Jeg bare hater den livssituasjonen jeg er i nå og denne uka har jeg ikke hatt den beste konsentrasjonen selv om jeg leser litt hver dag. Så håper jeg kommer sterkere tilbake neste uke med flere anmeldelser nå enn det det har vært i det siste.

Jeg er aldri fornøyd før jeg får lest tre bøker i uka så denne uka ble jeg dessverre ferdig med bare en bok og det er for dårlig med tanke på at jeg har som oftest lest tre bøker i uka før. Så målet mitt er bare å komme meg til det nivået og ikke la tanker gå utover lesingen. Det får jeg bare dårlig samvittighet av:)

Så håper neste uke og senere blir mer effektive på lesefronten selv om jeg leser hver dag.. Det er bare det at jeg vet at jeg leser mer enn dette ellers.

6 kommentarer:

 1. Kjære deg, du må ikke stresse med å prestere på bloggen, les og kos deg i ditt tempo. Jeg har lest ferdig en bok i dag og begynt på en ny. I morgen har jeg fri og skal gå meg en lang tur på flaten, for siden det er min 6 dag i fasten "tåler" jeg ikke oppoverbakker. Skal høre på Alfabethuset så jeg nekter å komme hjem før boken er ferdig. Håper du får en fin uke, i ditt eget tempo :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, setter alltid så høye krav til meg selv. Jeg kan ikke noe for det. Det er bare sånn jeg er:) Så håper jeg kommer sterkere tillbake neste uke for det er sjeldent jeg leser så lite som jeg har gjort nå.

   Det er fremdeles spennende å følge med på faste-prosjektet ditt og ikke slit deg ut for mye på turen. Og kos deg videre med Alfabethuset.

   Ha en fin uke du også:)

   Slett
 2. Jeg synes det er viktig at både lesing og blogging er lystbetont - så jeg håper at du får slappet av og kost deg med bøkene neste uke. Ikke stress med at du må blogge, men ta det i det tempoet som passer deg og formen din. Vi lesere forsvinner ikke om du ikke poster like mye i en periode. Håper det løsner :-). Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Syns fremdeles at blogging og lesing er lystbetont ellers tror jeg at jeg har gitt opp for lenge siden.

   Har for vane å sette høye krav for meg selv. Det er bare slik jeg er, men det er godt å vite at dere ikke forsvinner selv i ukene der det ikke skjer mye her for jeg setter pris på alle som stikker innom:) Jeg må bare lære meg å slappe av i stedet for å overgå meg selv bestandig. Det er en uvane jeg har:)

   Slett
  2. Godt å høre at det er lystbetont, og jeg kjenner meg igjen i det med krav til seg selv, altså ;-). Ønsker deg en god mandag!

   Slett
  3. Det er jo lystbetont, og det er så mange bøker som bare venter på å bli lest og som jeg har veldig lyst til å lese, så da er det fort gjort å sette høye krav til meg selv:) Men det er ikke bare bloggingen og lesing jeg setter høye krav til meg selv, det er noe jeg gjør i stort sett alt mulig jeg foretar meg. Det er bare sånn jeg er:) Jeg er vel en anspent person:)

   Ha en fin mandag du også, Silje:)

   Slett