1. november 2013

Helgelektyre(17)

Nok en måned er over. Favorittmåneden min har akkurat tatt slutt. Det er synd, men alt tar jo slutt en gang.

Og jeg har fått lest en del denne uka/måneden også. Så langt har jeg fullført to bøker denne uka.

Onsdag ble jeg ferdig med en mørk psykoligsk thriller som jeg hadde store forventninger til:

Djevelens fotspor - Amanda Stevens

Jeg hadde store forventninger, men dessverre endte boka med en stor skuffelse. Den ble bare rar og ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Hva Djevelens fotspor handler om og hele anmeldelsen kan du lese her!

Scary stories 3: More tales to chill your bones - Alvin Schwartz & Brett Helquist

Torsdag kveld ble jeg ferdig med en bok bestående av fortellinger, spøkelseshistorier og vandrehistorier (boka overfor). Min måte å feire Halloween på. Jeg gadd ikke å sette på noen grøsserfilm i år (selv om jeg elsker grøssere), så det får jeg bare spare til senere. Skal skrive anmeldelse til denne så fort det lar seg gjøre. Kan ikke love når det blir.
 
Tirsdagsnatta begynte jeg på en bok med et heftig bokomslag!

Den onde arven - Thomas Enger

Hva jeg syns og mener om den så langt vil jeg holde for meg selv til jeg blir ferdig og skal skrive anmeldelsen. Så jeg bestemmer meg for å være hemmelighetsfull inntil da. Må jo ha litt hemmeligskremmerier. Så denne skal jeg fortsette å lese i helga og jeg regner med jeg blir ferdig med den før helga er omme. Hva boka handler om og sånt orker jeg ikke å skrive så mye om akkurat nå.

Og i helga skal jeg lese en bok som jeg har holdt på med en stund nå og som det har gått litt trått med:
Last days - Adam Nevill

Det går ikke trått fordi den er skrevet på engelsk, men den er ikke så fengslende som jeg trodde den var så dermed tar det litt tid. Den er ikke så verst, men heller ikke det beste jeg har lest innen horror-sjangeren heller. Så jeg skal selvfølgelig ikke gi den opp. Jeg får gi den litt tid.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal du lese i helga?

God natt og god helg!:)

2 kommentarer:

 1. Åh, elsker omslagene på de tre siste bøkene! Frister, frister... Har ikke lest noen av de fire du har skrevet om, men kunne tenkt meg Den onde arven - kanskje mest fordi du er så hemmelighetsfull, haha. God helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, alle bokomslagene er herlige, og passer utmerket i denne Halloween tiden, eller Halloween-tiden som var da:) Må jo være litt hemmelighetsfull også da, Tone. Ikke røpe alt på en gang:) Ellers er det ikke moro, vet du:)

   God helg til deg også:)

   Slett