30. august 2013

Helgelektyre(8)

Har ikke gjort så mye lesing denne uka selv om jeg har lest litt hver dag, men nå har det vært en uke der det har gått litt trått i lesingen igjen. Men jeg har ennå litt tid til å lese før uka er omme.

Onsdagsnatta fullførte jeg en bok som jeg har holdt på med i nesten hele august, vel, ikke hele august (nå overdriver jeg som vanlig), men jeg brukte ærlig talt et par uker på den, men nå er den lest ut. Boka jeg mener er denne:

Død i morgen - Peter James

Grunnen til at jeg brukte litt tid på den var for det første så var den tykk, (tykke bøker skremmer ikke meg), men syns handlingen gikk litt vel langsomt. Det var en interessant handling, så det var ikke så traurig, men jeg savnet de store overraskelsene og avsløringene. Boka ble litt for forutsigbar for min del. Hele omtalen kan du lese her!

I helga skal jeg lese ferdig en bok som har stått i hylla noen år nå og tenkte det var på tide å lese den.

Across the Universe - Beth Revis

Jeg kviet meg litt til å begynne med den. Årsaken til det er at jeg har lest meget lite av science-fiction sjangeren og omslaget for min del virker litt for klissete. Jeg er ingen romanse fan, men som leser må man jo utvide horisonten litt og lese litt allsidig. Det skader jo ikke. Jeg er godt i gang med boka allerede, og så langt er den ikke klissete. Heldigvis! Ps: Boka er den første i en trilogi. Om jeg kommer til å lese hele trilogien gjenstår å se.
 En stille grav - Tove Alsterdal
Og i går kveld begynte jeg med en svensk krim. Lenge siden jeg har lest svensk krim nå. Det er av en ukjent forfatter for meg. Syns det alltid er spennende å utforske ukjente forfatterskap. Jeg orker ikke å lese  bøker av de samme forfatterne hele tiden. Jeg trenger variasjon. Jeg har ikke kommet meg så langt i boka og tror neppe jeg blir ferdig med den i helga, men leser den nok ut i begynnelsen av neste uke, tenker jeg.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal du lese i helga?

God helg!:)

7 kommentarer:

 1. Det er kjedelig når en er nødt til å gå hjemme uten å ha valgt det, men godt at du skal tilbake på jobb til tross for begrensninger :)

  Jeg har ikke lest noen av bøkene du har til helgelektyre og leser for tiden kun en bok: Jeg tør ikke fly - før jeg skal gi meg i kast med The Handmaid's Tale.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, å trø hjemme over lengre tid er i alle fall ikke noe for meg. Vil heller være på jobb og bidra med det jeg kan. Da gjør man i det minste noe fornuftig og får tiden til å gå:) så det skal bli godt å få litt strukturerte dager igjen.

   Har ikke hørt om bøkene du leser i nå, og skal lese, men gleder meg til å lese omtalene når du er ferdig med dem på bloggen din:)

   Slett
 2. Heldigvis har mange arbeidsplasser inkludert arbeidsliv som sier at det skal være plass til alle som vil og kan jobbe, og da er det bra arbeidet blir tilrettelagt slik at det lar seg gjøre :)

  Omtale av "Jeg tør ikke fly" kommer snart, sikkert i helgen om ikke før siden jeg ble ferdig med den i dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Derfor er jeg glad for å være på en sånn arbeidsplass som tar hensyn til helsa til oss arbeidstakere og opptatt av tilrettelegging. Det er en arbeidsplass der dem står for helsa først. Så det er kjekt sådan.

   Slett
  2. Det skal du være, for jeg har hørt om mang en arbeidsplass som egentlig ikke ønsker å tilrettelegge, de synes det tar for mye av budsjettet.

   Slett
  3. Det er kjipt, så derfor er jeg glad for å ha en arbeidsplass der det er ledere som bryr seg om arbeidstakerne sine, spesielt når det gjelder helse, og det er utrolig bra:) For det er nok ikke alle arbeidsplasser som er like generøse og hensynfulle på det området, er jeg redd ...

   Slett
  4. Det er sant, jeg har inntrykk av at det er mange steder som ønsker arbeidstakere som ikke er helt friske av veien - synd og skam, så det er bra du jobber et sted som tar hensyn til dette :)

   Slett