17. august 2012

Fossefall gir seg etter bok nummer 55

Forfatteren bak romanserien Fossefall, Jorunn Johansen, har i dag på sin facebook side bekreftet at hun gir seg med serien etter bok nummer 55. Det vil si at serien tar slutt neste år med andre ord. Jeg skulle ønske at serien varte for alltid, men det sies dessverre at alle gode ting en gang tar slutt. Så det er vel en sannhet i det. 

Bok nummer 44 er ute i butikkene nå. Jeg har den i hylla, men først må jeg lese bok nummer 43 som jeg ikke har lest ennå. Ligger litt etter for det har vært så mye å gjøre i det siste at jeg har skjøvet serien litt til side selv om jeg ikke har hatt lyst. For det er en serie som jeg har blitt veldig glad i. Håper på å få ta igjen Fossefall lesing i helga. For jeg har vært en stødig Fossefall leser helt siden serien kom ut, og jeg er helt sikker på at det ikke bare er jeg som kommer til å savne Amalie og resten av gjengen.

Her er de to nyeste bøkene i serien:

Fossefall(43) Trollbundet

Fossefall(44) Den kappekledde vender tilbake

Jeg digger coveret av Den kappekledde vender tilbake. Skikkelig stilig. 
Og jeg gleder meg til å ta fatt på en Fossefall bok igjen. Skal sørge for å ta meg tid til å gjøre det i helgen. Flere som leser Fossefall der ute? Hvorfor, hvorfor ikke?

Synd å vite at serien snart tar slutt, men slik er realiteten. Men jeg håper for all del ikke at Jorunn Johansen slutter å skrive.

2 kommentarer:

 1. Anonym16:54

  Ja, det går mot slutten. Men godt at det ennå er 11 bøker igjen for dere lesere. Neste sommer er det slutt, men jeg skal ikke gi meg som forfatter. Det å skrive blir en livsstil. Så det kommer noe nytt, ja!
  Håper du får kost deg skikkelig med de neste bøkene som ligger på vent. God leseglede, Rufsa :-) Og ha en strålende lørdagskveld :-)
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorunn. Så hyggelig å høre fra deg igjen. Lenge siden sist!
   Ja, vi har jo ennå 11 bøker igjen og en gang må jo alt dessverre ta slutt. Men sånn er livet. Er spent på hva du kommer med senere:)

   Ha en riktig god lørdagskveld du også:)

   Slett