18. oktober 2024

Helgelektyre(665)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, Where They Wait av Scott Carson, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Fargerike dyr av navnløs og Naturmandalaer av Melpomeni Chatzipanagiotou, er fra egen boksamling 




The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale

Jeg finner deg - Harlan Cobe

Where They Wait - Scott Carson


Har ikke lest ut en eneste bok i uke 42, men er nesten ferdig med noen.👿


I helga skal jeg lese vider i disse bøkene:


The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Sakprosa utgitt i 2020.

Om en poltergeistsak i England som skjedde med en familie i 1938. Boka er ikke spesielt mye om selve saken, men mest om Alma og menneskene som jobbet med saken, blant annet spøkelsesjegeren Nandor Fodor som kunne være noe kontroversiell. Han var kontroversiell fordi han hadde noen metoder som kunne være provoserende, men det var mest for å unngå bedrageri.


Jeg finner deg av Harlan Coben. Psykologisk thriller utgitt i 2024.

Enkeltstående thriller om David som sitter inne for drap. Han er tiltalt for å ha drept sin sønn i søvne. Selv har han aldri snakket om saken og nekter å ta i mot besøk. Han mener han er uskyldig, men føler det ikke er noe vits i å snakke om det. Han tror ikke at mange tror på det. Men en dag får en likevel uventet besøk av søsteren til ekskona hans. De to var en gang nære venner. Hun viser ham et bilde av en person som er svært lik hans sønn på grunn av et fødselsmerke. Er bildet manipulert eller ekte? Sammen prøver de å finne ut av saken, og David må rømme for å undersøke saken grundigere.

 

Where They Wait av Scott Carson. Horror utgitt i 2021.

Nick sliter med å holde på jobben da journalistyrket er veldig hardt, men han får et oppdrag om å skrive om en app. Appen er en av de mange mindfullness appene. Mens han skriver om appen, hører han en mystisk kvinnestemme fra appen som ikke skal være der. Er appen hjemsøkt eller noe, eller er det noe mer bak?

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:




Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
Naturemandalaer - Melpomeni Chatzipanagiotou



Motivene er fra denne boka:


 
Fargerike dyr - ukjent/navnløs

God helg.


Ukas låt: Save Us - Non Est Deus



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar