26. august 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi og A Time to Kill av John Grisham, er fra egen boksamling 

 

 
 Bøker som ble lest forrige mandag:

Økseskipet - Jens Henrik Jensen

Antall leste sider:

456 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Mørkefall - Sven G. Simonsen
📖A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Hvilekraft - Cecilie Ystenes Myhre
⃞  Den siste festen - Kristine S. Henningsen

En bok ble lest i forrige uke, og det var Økseskipet av Jens Henrik Jensen som jeg leste ut i går kveld. Det er første bok i Nina Portland serien, og min siste. Likte ikke hovedpersonen som er en singel mor og som er kriminalassistent, og som prøver å løse saker selv. Det ble litt for MacGyver aktig. Jeg liker MacGyver serien, men ikke i krimbøker. Vet at krimbøker sjeldent er realistiske, men dette ble for mye røverhistorie for min del. Ganske tørr lesing, også.

I helga begynte jeg å lese The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale, som er sakprosa om såkalte poltergeists (bankeånder). Interessant tema og jeg blir aldri lei av å lese om sånne ting. Fortellerstemmen er ikke for monoton, heller. Jeg har hørt om mange hjemsøkte saker, men ikke denne.

Om natta leser jeg Mørkefall av Sven G. Simonsen som er tredje bok i Liv Eriksson serien. Er ikke helt begeistret. Den er lettlest, men syns ikke temaet er spesielt fengende, og dermed blir det aldri helt spennende.

Jeg leste videre i A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, og selv om telepati også ikke er helt spennende å lese om, er jeg fremdeles interessert i handlingen. Det er ikke ren horror, men nesten. Det er et lite snev av krim, også.

Jeg leste dog ikke videre i A Time to Kill av John Grisham. Siden det er få dager igjen av august, ville jeg heller konsentrere meg om å kanskje bli ferdig med noen bøker som jeg ikke har mye igjen av.

Så de neste bøkene på leselista, er de samme som i forrige uke: Hvilekraft av Cecilie Ystenes Myhre og Den siste festen av Kristine S. Henningsen.

Leselysten er fremdeles lav, men jeg leser. Det går bare i sneglefart.👿🐌

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar