26. juli 2024

Helgelektyre(653)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, Home Before Dark av Riley Sager, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Nightmare Cabaret av Fausto Bianchi og Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, er fra egen boksamling
 
 

Home Before Dark - Riley Sager

 de der - Joyce Carol Oates

A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi


Onsdag leste jeg ut denne:


 
The Devil Takes You Home - Gabino Iglesias 

The Devil Takes You Home av Gabino Iglesias. Horror utgitt i 2022.

Mario strever med å få betalt regningene sine, spesielt etter at deres datter ble alvorlig syk og innlagt. Sykehusregningene er skyhøye, og han er nødt til å skaffe penger raskt. Han tar kontakt med Brian, som er en bekjent fra fortiden og Brian hyrer ham som leiemorder. Etter endt jobb, får Mario et nytt oppdrag. Sammen med Brian og en annen person, skal de kapre en van som tilhører et narkokartell. Problemet er om Mario kan stole på denne Brian siden Brian selv er avhengig av narkotika. Men samtidig trenger Mario pengene.


I helga skal jeg lese videre i disse bøkene.

Home Before Dark av Riley Sager. Horror/thriller utgitt i 2020.
 
Maggie Holt og foreldrene hennes bodde noen uker i Baneberry Hall før de flyktet. Selv husker hun lite av hendelsen, da hun bare var et barn. Hennes far har skrevet en sakprosa om huset som ble svært kjent, og boka har fått varierte tilbakemeldinger. Noen tror på historien, og andre tror det bare er sprøyt. Maggie får vite at hun har arvet huset og at det aldri ble solgt, som hun alltid hadde trodd. Kommer hun til å beholde det, eller gjøre det klart til å selge det?
 
 
de der av Joyce Carol Oates. Roman utgitt på norsk i 2024.

Man følger Lorettas kamp som prøver å komme seg ut av vanskelige kår og som flytter for å starte på nytt. Livet hennes har alltid vært alt annet enn enkelt, noe også hennes barn Maureen og Jules får erfare. Man følger dem som barn, tenåringer og voksne mens de prøver å gjøre sitt beste i en typisk oppvekst roman.
 

A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi. Horror utgitt i 2022.

Etter en ulykke hvor hans far dør, og Henry overlever, våkner han noen dager opp fra koma og er foreldreløs. I ung alder har han mistet begge foreldrene og han flytter inn hos tante og onkel. Etter at han har våknet opp fra koma, og etter å ha tatt noen tester med spesialister, finner de ut at det er noe spesielt med Henry. Det viser seg at han har telepatiske evner. Hverdagen blir snudd opp ned da han blir kidnappet og fraktet til et gammelt hus i skogen, hvor kommer han i kontakt med noe overnaturlig ...

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

(Et motiv som jeg er ferdig med):


Motivet er fra denne boka:
 
 
 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 



Motivet er fra denne boka:

 
Mythogoria:Nightmare Cabaret - Fausto Bianchi
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
 
God helg.

Ukas låt: Boulevard of Broken Dreams - Green Day

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar