19. juli 2024

Helgelektyre(652)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Nightmare Man av J.H. Markert, A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, Rooms of Wonder by Johanna Basfoord, Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson og Nightmare Cabaret av Fausto Bianchi, er fra egen boksamling
  



The Nightmare Man - J.H. Markert

de der - Joyce Carol Oates

A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi


Har ikke fulllført en eneste bok i uke 29, men godt mulig jeg blir ferdig med The Nightmare Man siden den er noe kortere enn de andre bøkene jeg leser i.👿


I helga skal jeg lese videre i disse:


The Nightmare Man av J.H. Markert. Horror utgitt i 2023.

Ben er forfatter, og blir kontaktet av blant annet etterforsker Mills etter å ha undersøkt et groteskt åsted. Alle i en familie er drept, bortsett fra datteren som overlevde. Grunnen til at Ben kontaktes, er fordi åstedet ligner veldig mye på noe som skjedde i en av bøkene hans. Det er bare det at det skjedde før boka ble utgitt ... Ser de på Ben som mistenkt?

 

de der av Joyce Carol Oates. Roman utgitt på norsk i 2024.

En slags generasjonsroman hvor man leser om Loretta fra da hun var ungdom og får sine egne barn, og man følger med på deres oppvekst og deres bånd til moren. Hvordan de vokser opp i fattigdom, vold og gjøre alt for å overleve. Å komme seg ut av elendigheten.


A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi. Horror utgitt i 2022.

Henry opplever mye vonde ting allerede som barn. Han mister begge foreldrene og han flytter inn hos tante og onkel etter å ha vært i koma. I en undersøkelse etter å ha våknet opp fra koma, oppdages det at Henry har telepatiske evner. Han kidnappes, og blir etterlatt i et hus i ingenmannsland, hvor det oppdages at det eksisterer uforklarlige krefter.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:



Motivet er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 
Motivet er fra denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 


Motivet er fra denne boka:
 
 
 Mythogoria: Nightmare Cabaret - Fausto Bianchi
 
God helg.
 
Ukas låt: And when I Die - Blood,  Sweat & Tears

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar