5. juli 2024

Helgelektyre(650)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Twelve Nights at Rotter House, A Time to Kill av John Grisham, Rooms of Wonder av Johanna Basford, En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, og Tattoo Designs, er fra egen boksamling



En helt annen historie - Stefan Ahnhem

Den brutale sannheten - Louise Penny

A Time to Kill - John Grisham


I natt leste jeg ut denne:

 
Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker
 
Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker. Horror utgitt i 2019.

Felix lever av å besøke overnaturlige steder og skrive bok om det. Denne gang besøker han Rotterdam Mansion som skal bestå av en mørk bakgrunnshistorie, der mange fæle hendelser skal ha skjedd. Han spør eieren av huset om han kan tilbringe tretten netter der. Han skal skrive en bok om opplevelsene uten å bruke Internett ,og det er et gammelt hus uten elektrisitet. Han får tillatelse og han føler at dette bokprosjektet er hans siste utvei da karrieren hans er på tynn is. Under oppholdet får han besøk av Thomas som er en gammel venn av ham. Men i de det siste året har de ikke hatt mye kontakt etter en hendelse. Vil de skvære opp samtidig som de undersøker diverse opplevelser i huset?


I helga skal jeg lese videre i disse:


En helt annen historie av Stefan Ahnhem. Krim utgitt på norsk i 2023.

Dette er en Fabian Risk serie, men siden mange av etterforskerne er opptatt med andre saker, dukker det opp en tidligere kollega, nemlig Malin Rehnberg. En blogger er funnet død i et hotellrom og det er usikkert om det er en erotisk lek som har gått for langt, eller om drapet var planlagt. Samtidig sliter Malin med en stalker som hun har avhørt i en forbindelse med denne saken. Dette er bok nummer sju i serien.


Den brutale sannheten av Louise Penny. Krim utgitt på norsk i 2023.

En ukjent mann blir funnet død i bistroen i Three Pines og de skyldige er mange. Three Pines er ikke rolig for øyeblikket siden det er marked på gang, og mange besøkende er kommet. Armand Gamache og hans team blir satt på saken. De finner en koie i skogen, og finner noen verdifulle treskulpturer. Det fører til en del reising for Armand for at han kan ikke utelukke noe.Vil de finne ut hvem den drepte og den skyldige er?

 

A Time to Kill av John Grisham. Advokatthriller utgitt i 1989.

Det er første bok i Jake Brigance trilogien og er om en jente som blir brutalt mishandlet av to menn. Det skaper en skille og uro i samfunnet. Faren hennes ønsker ikke annet enn hevn.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivet er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:

 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 
 

Motivene er fra denne boka:

 
Tattoo Designs - ukjent/navnløs
 
 
God helg.
 
Ukas låt: Don't Forget Me - Red Hot Chili Peppers


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar