7. juni 2024

Helgelektyre(646)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Rooms of Wonder av Johanna Basford og En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, er fra egen boksamling
   

 



I morgen, og i morgen, og i morgen - Gabrielle Zevin

Den brutale sannheten - Louise Penny

Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker

 

Har ikke fullført en enste bok i uke 23. Godt at man har sju dager i uka, slik at jeg også kanskje rekker å bli ferdig med noen.👿


I helga skal jeg lese videre i disse:


I morgen, og i morgen, og i morgen - Gabrielle Zevin. Roman utgitt på norsk i 2024.

Boka er om et vennskap og evig kjærlighet til gaming. Sadie og Sam møtes på sykehuset. Hun er den eneste som får ham til å snakke etter en bilulykke. Selv er hun på sykehus fordi søsteren hennes er alvorlig syk, så hun og foreldrene hennes er der ofte. De blir kjent med med hverandre ved hjelp av videospill. Etter hvert begynner de å designe et spill sammen da de er eldre. Sammen med Marx starter de på en måte et spillfirma sammen. Dette er en oppvekstroman som hopper i tid og som gjenspeiler deres vennskap oppgjennom årene.

 

Den brutale sannheten av Louise Penny. Krim utgitt i 2023.

Bok nummer fem i Armand Gamache serien. Three Pines er et lite sted hvor de fleste kjenner til hverandre, men på grunn av et marked eller noe, kommer det mange turister og gjennomreisende. En mørk skygge legger seg over stedet da en ukjent mann blir funnet drept i bistorien.


Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker. Horror utgitt i 2019.

Felix ringer eieren av Rotterdam House og spør om han kan være der i tretten netter. Det er et gammelt hus som skal være hjemsøkt. Det er ikke innlagt strøm ennå, og Felix skal skrive en bok om opplevelsene i huset uten noe tilgang til Internett eller kommunikasjon med verden utenfor. Spørsmålet da er om han blir der i tretten netter, eller om oppholdet blir forkortet. Selv tror han ikke på spøkelser.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette.

 

Motivet er fra denne boka:


 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 


Motivet er fra denne boka:
 
 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:

 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)

 

God helg.


Ukas låt: Everything or Nothing - Willyecho



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar