Hobbybøker

24. juni 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Silent Companions av Laura Purcell, Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker, A Time to Kill av John Grisham og The Nightmare Man av J.H. Markert, er fra egen boksamling
      
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Den blå villaen - Eva Frantz
The Silent Companions - Laura Purcell

Antall sider som ble lest:

609 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:
Spillet om Svalbard - Birger Amundsen

Bøker som leses nå:

📖En helt annen historie - Stefan Ahnhem
📖Den brutale sannheten - Louise Penny
📖Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞  de der - Joyce Carol Oates
⃞  The Nightmare Man - J.H. Markert

Som uka før, ble jeg nok en gang ferdig med to bøker mot slutten av uka. Hadde det vært seks dager i uka, hadde jeg nok ikke blitt ferdig med noen. 👿

Natt til søndag leste jeg ut Den blå villaen av Eva Frantz som er første bok i Anna Glad serien. Syntes plottet var noe barnslig og etterforskeren var noe kjedelig og flat. Så kommer nok ikke til å fortsette med serien. Det er andre serier som frister mer.

I går kveld leste jeg ut The Silent Companions av Laura Purcell som er min andre bok av henne. Likte plottet som var noe annerledes og den gotiske stemningen som hun er god på. Syntes det ble noe forutsigbart mot slutten, men syntes boka var underholdende og verdt å lese. Jeg likte The Shape of Darkness hakket bedre. Jeg leste denne sammen med en annen bokblogger.

Har lest videre i En helt annen historie av Stefan Ahnhem, som jeg er litt usikker på om jeg liker eller ikke. Liker handlingen delvis, men ikke en tidligere karakter som har fått hovedrollen. Synes hun er en smule kjedelig og standard.

Om natta leser jeg fremdeles Den brutale sannheten av Louise Penny. Det er den femte boka i Armand Gamache serien og har ikke lest de andre bøkene. Er ikke så nøye på det når det gjelder krimserier. Syntes denne er svært tam og ligner mer på kosekrim som jeg ikker er spesielt interessert i.

I helga leste jeg videre i Twelve Nights at Rotter House av J.W. Oates. Er ikke helt overbegeistret, men liker stemningen selv om jeg ikke er helt fan av hovedkarakteren, som er litt tørrpinneaktig.

Jeg leste ikke videre i A Time to Kill av John Grisham, fordi det var andre bøker jeg ville bli ferdig med. Men har tatt pause fra den i fjorten dager, så det er ikke så lenge siden jeg leste i den. Har ikke noe med plottet å gjore. Hater bokformatet som er smalt og stivt. En ekkel bok å lese i.

De planlagte bøkene for denne uka er de samme som sist; de der av Joyce Carol Oates av The Nightmare Man av J.H. Markert. Har lest en del bøker av Otaes, men ingen av Markert. Så det blir spennende.

Håper å bli ferdig med noen av disse bøkene før juni er over. Typisk å skvise inn noen bøker mot slutten av måneden, nesten som eksamenslesing. 👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar