24. mai 2024

Helgelektyre(644)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Friends Like These av Kimberly McCreight, Rooms of Wonder av Johanna Basford, En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, er fra egen boksamling
  
Beistet - Johannes Kaasa

Løvinnen - Sven Petter Næss

Friends Like These - Kimberly McCreight


Natt til onsdag leste jeg ut denne:


 
Grønnøyd monster - Myriam H. Bjerkli
 
Grønnøyd monster av Myriam H. Bjerkli. Psykologisk krim utgitt i 2022.
 
Bok nummer fem i Håkon Haakonsen serien. Denne boka er en blanding av psykologisk thriller og krim. Den er om Christian som strever med sjalusi og han har nettopp giftet seg med Vibeke. Vibeke mottar mystiske brev som hinter til at Christian er utro. Den mystiske avsenderen hinter også om at Christian skal ha tatt livet av sin forrige kone. Er det sant og har Vibeke noe å uroe seg for?

 
I helga skal jeg lese videre i disse:
 

Beistet av Johannes Kaasa. Historisk krim utgitt i 2023.
 
Professor Buffon er innkalt til jaktgodset Orceval av selveste kong Ludvig XV av Frankrike. Med seg har Buffon assistent og student Tristan. På godset dannes det jaktlag for å meie ned beistet som skal være en hybrid av hund og ulv. Hittil har den drept over hundre menneser. Men snart finner de ut at det er ikke bare beistet de bør passe seg for. Stedet de har ankommet bæres preg av mange hemmeligheter. Bør de være på vakt for andre ting enn beistet, også?


Løvinnen av Sven Petter Næss. Krim utgitt i 2024.

Bok nummer fem i Harinder Singh serien. En meget kjent advokat blir skutt og drept på åpen gate. Et tilfeldig øyevitne blir drept i samme slengen. Var det noen advokaten kjente, eller var det en tilfeldig hendelse? Samtidig sliter Harinder Singh i privatlivet siden han niese Amandeep rømte fra Norge etter en hendelse. Nå har familien hennes mottatt en eske med tingene hennes uten å vite hvor hun er. Har det skjedd henne noe kriminelt? Vil ting noen gang roe seg ned for Harinder?

Friends Like These av Kimberly McCreight. Thriller utgitt i 2021.

Jonathan og Peter skal gifte seg og dermed arrangeres det utdrikkingslag i deres nye hjem. Jonathan samler en vennegjeng som har kjent hverandre siden collegetiden. Det er også en annen grunn til at de samles. Vennen deres Keith er avhengig av narkotika, og de har planer om å få ham inn på rehab. Men utdrikkingslaget blir alt annet enn hyggelig da etterforsker Julia Scutt kommer inn i livene deres. I løpet av helga skal det ha skjedd en alvorlig ulykke. En bil er blitt funnet i skogen. En passasjer er død og en annen er forsvunnet. Hva har skjedd? Samtidig sliter Julia Scutt med indre demoner. Da hun selv var åtte år, ble hennes storesøster myrdet og saken ble aldri oppklart. Hvordan skal hun leve videre med sorgen?


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

(Et motiv jeg er ferdig med):
 

Motivet er fra denne boka:

 

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:


 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou, (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
Motivet er fra denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)

God helg.
 
Ukas låt: Kill Your Conscience - Shinedown

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar