15. mai 2024

Filmer og Tv-serier sett i april

Som regel har jeg brukt å ha med hvilke filmer og Tv-serier jeg har sett hver måned i Månedens Bokanbefalingsinnleggene. Men siden jeg føler at det blir litt rotete og lange innlegg, tenkte jeg heller å dele opp film og Tv-serier i et eget innlegg. Fortvil ikke. Det blir bare et innlegg om det i måneden siden det er og blir en bokblogg.

I sju år så jeg ikke filmer for mistet interessen, men begynte å se filmer igjen for omtrent to år siden, og prøver å ta igjen det fortapte. Som i bokverdenen, foretrekker jeg horror og thrillere, også, men prøver å se andre ting innimellom.

 

I april så jeg disse filmene:



 Lol (2012)

Cleveland Abduction (2015)

Glass (2019)

Amanda Knox (2011)

Emily the Criminal (2022)

The Possession of Hannah Grace (2018)

Along Came the Devil (2018)

Enough (2002)

Disquiet (2023)

Det Jennifer gjorde (2024)

Wrong Turn (2003)

Scooby Doo på Zombieøya (1998)

Halloween 2 (1981)

No One Gets Out Alive (2021)

Scream 5 (2022)

Where the Crawdads Sing (2022)


The Humans (2021)

Knask eller knep Scoobby - Doo (2022)

Big Boys Don't Cry (2020)

The Ring Two (2005)

Thinner (1996)

Chor Nikal Ke Bhaga (2023)

 

Alt i alt ble 22 filmer sett. Litt færre enn til vanlig da jeg som regel ser mellom 25 og 30 filmer i løpet av en måned. Det kommer jo an litt på hvor lange filmene er. Selv er jeg ikke så nøye på lengde eller språk.

 

Og hvilken film likte jeg best i april?


 
Wrong Turn (2003)
 


En film jeg ser flere ganger i året. Det er ikke en favoritt, men heller en comfort film. Har man hatt en drittdag, er det bare å sette på Wrong Turn eller en ignende horror/slasher. Et godt råd fra meg, helt gratis. 👿

Den er om Chris Flynn som må ta en omvei for at en vei er stengt. Han har dårlig tid fordi han har et jobbintervju å rekke. Ved et uhell, kræsjer han i bilen til en vennegjeng som har kjørt seg bort. Midt ute i ingenmannsland, finner de snart ut at det ikke lenger er trygt å være der. Sammen er de nødt til å samarbeide i håp om å komme seg unna deformerte kannibaler som slakter mennesker kun for moro skyld.

Mørk og småmorsom slasher som holder seg godt med tanke på at den ble produsert for over tjue år siden. Både handlingen og effektene er fremdeles gode den dag i dag. Det er også første film i en filmserie, men man trenger ikke å se filmene i kronologisk rekkefølge.

En fin film hvis man vil se noe sært og festlig.


Serier:


Melrose Place sesong 7 (og den siste)

Clickbait

The Simpsons sesong 11 

Dexter sesong 1
 
 
De eneste seriene jeg så ferdig i april var Melrose Place og Clickbait. Clickbait tok det ikke lang tid å bli ferdig med, da det er en kort serie. 

Melrose Place brukte jeg litt over ett år på å se ferdig alle de sju sesongene. Den serien er like gal nå som den var første gang jeg så den da det gikk på Tv. Synd at slike serier ikke lages lenger.👿
 
En helt grei filmmåned med mye variasjon, noe seriøst og noe rart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar