Hobbybøker

12. april 2024

Helgelektyre(638)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Colourmorphia av Kerby Rosanes og Nightmare Cabaret av Fausto Bianchi, er fra egen boksamling
   The Guide - Peter Heller

Spillet om Svalbard - Birger Amundsen

Hell House - Richard Matheson


Tirsdag leste jeg ut denne:

 
Fortell om deg selv med hell - Kine Jeanette Solberg
 
Fortell om deg selv med hell av Kine Jeanette Solberg. Roman utgitt i 2019.
 
En blanding av humor og alvor.  Den er om Inga som mister sin bror og sier opp jobben. Etter det tar livet hennes en veldig retningsløs vending, og man blir med på reisen gjennom tankene hennes, og folk hun møter tilfeldig. Etter hver blir hun inspirert til å skrive en selvhjelpsbok.
 
 
I natt leste jeg ut denne:
 
 
 
Djevelpakten - Max Seeck
 
Djevelpakten av Max Seeck. Krim utgitt på norsk i 2023.

Bok nummer tre i Jessica Niemi serien. En kjent finansmann blir funnet brutalt drept i sitt eget hjem. Noen har stukket ham med kniv rett i hjertet. I hjemmet hans finner de også et puslespill, og noen i temaet tror det kanskje kan skjule seg et hint av noe slag der, og påstår at noen må legge puslespillet. Etter hvert dør flere folk og poltiet får dårlig tid. Samtidig leser man om et jaktlag fra 1990, da noe tragisk skjer. Er det noen som er ute etter hevn?
 
I helga skal jeg lese videre i disse:
 

The Guide av Peter Heller. Thriller utgitt i 2021.

Jack er i midten av tjueårene og tar en pause fra ranchen som han driver med faren, for å finne roen i naturen og være guide i en fiskehytte. Det er ikke hvilken som helst fiskehytte. Fiskehytten er i et lukket område, hvor viruset ennå ikke har nådd dem og kundene er bare de rike. Jack er satt opp til å være guide for Allison som er en kjent artist. Sjefen for fiskehytta har diverse regler som guidene må følge, spesielt når det gjelder en nabo i nærheten, som kan være aggressiv hvis de kommer for nær eiendommen hans. Mer vet jeg ikke om boka, da det har vært mest beskrivelser enn handling så langt av det jeg har lest i boka.
 

Spillet om Svalbard av Birger Amundsen. Militærhistorie/sakprosa utgitt i 2024.

En bok jeg ikke begynner på før i natt, og kan derfor ikke si noe om boka. Som sagt mange ganger før, foretrekker jeg bli kjent med en bok først. Dette blir min andre bok av ham. Tidligere har jeg lest Førti år alene på Svalbard.
 
 
Hell House av Richard Matheson. Horror utgitt i 1971.

Hopper over oppsummering denne også, for jeg aner ikke hva den handler om. Har også unngått å lese baksideteksten. Så utsetter det til jeg er bedre kjent med boka. Skal begynne på den senere i dag. Tidligere har jeg lest I Am Legend av ham. 


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:
 
Motivene er fra denne boka:
 
 
 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 


Motivet er fra denne boka:
 

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
 
Mythogoria: Nightmare Cabaret - Fausto Bianchi
 
God helg.
 
Ukas låt: Till  the World Ends - Britney Spears

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar