5. april 2024

Helgelektyre(637)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Jaws av Peter Benchley The Guide av Peter Heller, Fargerike dyr av ukjent, Rooms of Wonder av Johanna Basford og Nightmare Cabaret av Fausto Bianchi, er fra egen boksamling

 

 
The Guide - Peter Heller

Djevelpakten - Max Seeck

Jaws - Peter Benchley


Har ikke fullført en eneste bok ennå i uke 14, men er midtveis i mange bøker, så blir kanskje ferdig med noen i helga? 👿


I helga skal jeg lese i disse bøkene:


The Guide av Peter Heller. Thriller utgitt i 2021.

Det er oppfølgeren tilThe River, men kan leses som enkeltstående. Selv har jeg ikke lestThe River. Den er om Jack som er ansatt i en ekslusiv fiskerhytte som er innenfor et lukket område, og er kun for de velstående. Jack er guide for en kjent artist, og det er det eneste jeg vet om boka. Jeg har ikke kommet langt, og foretrekker å bli kjent med bøkene før jeg oppsummerer så mye.  

 

Djevelpakten av Max Seeck. Krim utgitt på norsk i 2023.

En svært kjent finansmann blir funnet brutalt drept i sitt eget hjem. Et puslespill er funnet i hans hjem, noe osm  er uvanlig og noen mener det bør undersøkes, i tilfelle det kan ligge et slags hint i det. Flere mennesker dør, og samtidig leser man om et jaktlag fra 1990 som tar en tragisk vending. Er det noen som er ute etter hevn etter alle disse årene?


Jaws av Peter Benchley. Horror utgitt i 1974.

Politisjef Martin Brody er lite populær for tiden. Etter et sjeldent haiangrep i Amity Island, oppfordrer han å stenge strendene. Selv om han er politisjef, betyr det ikke at han kan bestemme alt. Han kan risikere å miste jobbem hvis han tar alle valg selv. Det virker som andre er mer opptatt av turismen og økonomi enn sikkerhet, som han er. De fastboende er avhengig av turismen for å klare seg resten av året, og da flere haiangrep skjer, er Brody mer og mer bestemt på  å stenge strendene for noen dager. Men hvordan skal de da klare å holde på turistene istedet for å skremme dem vekk, etter at flere haiangrep skjer på kort tid? Er det en hai eller er det flere? Martin Brody er fast bestemt på å hyre en haiekspert i håp om å stoppe haimarerittet, men er han nødt til å hyre inn flere?


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

Motivet er fra denne boka:
 
 
Fargerike dyr - Ukjent/navnløs
 
 


 

 Motivene er fra denne boka:
 

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Mythogoria: Nightmare Cabaret - Fausto Bianchi
 
God helg.
 
Ukas låt: Save Yourself - Stabbing Westward

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar