2. juni 2023

Helgelektyre(593)

Inneholder eksemplarer mottatt fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Coffin Path av Katherine Clements, My Lovely Wife av Samantha Downing, Skumringstimen av Maria Trolle, Tattoo Designs av ukjent og Rooms of Wonder av Johanna Basford,
er fra egen boksamling

 

The Coffin Path - Katherine Clements

My Lovely Wife - Samantha Downing

En fremmed banker på din dør - Håkan Nesser

 

Jeg leser nesten de samme bøkene som i forrige helg, og jeg har ikke blitt ferdig med noen bøker hittil i uke 22.

 

I helga blir det å lese videre i disse:

 

The Coffin Path av Katherine Clements. Horror utgitt i 2018.

Scarcross Hall er det eneste stedet Mercy kjenner til. Det er stedet hun vokste opp og har arbeidet sammen med sin far. De har huset, eiendommen, og sauene og ikke all verdens å rutte med, men likevel kan ikke Mercy tenke seg å være et annet sted. Det er her hun hører til. Nå som faren er eldre og helsen hans begynner å skrante, begynner hun å ta mer ansvar for sauene og mye annet. En mann kommer til deres gård og håper på en jobb. Til tross for at Mercy ikke er vant til fremmede, får han det. Det hun ikke vet er at Mercys far har planer om å selge eiendommen, for at Mercy skal få en sjanse til å skaffe seg et annet liv og beskytte henne for noe i huset som kan være utrygt, noe Mercy selv har lagt merke til en gang i blant. Hva er det som lager denne uhyggen som dukker opp en gang i blant?


My Lovely Wife av Samantha Downing. Thriller utgitt i 2019.

Hovedpersonen er ektemann og navnløs. Han gir ut et falskt navn når han treffer damer. Han og hans kone Millicent har et spesielt opplegg. Han finner ofrene og hun dreper dem. Men de må sørge for at de har visse kriterier. Det er nemlig en seriemorder i nærområdet, og ofrene deres må se så like ut som hans ofre, slik at de ikke vekker noen mistanke, men hvor lenge kan de holde på med dette uten å bli avslørt?


En fremmed banker på din dør av Håkan Nesser. Krimnoveller utgitt i 2023.

Kan egentlig ikke oppsummere så mye om denne da jeg har lest bare noen få sider av den første novellen, og så tok jeg en lang pause fordi andre bøker kom i veien, så denne har blitt noe forsømt. Så vet ikke helt hva novellene handler om i denne. Liker å gjøre meg kjent med boka og novellene jeg leser før jeg skriver så mye om dem.


Siden sist helg har jeg malt/fargelagt dette:Motivene er fra denne boka:

 
Tatto Designs - ukjent
 

Motivene er fra denne boka:

 
Skumringstimen - Maria Trolle
 

Motivet er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
God helg. 
 
Ukas låt: Song of Women - The Hu ft. Lzzy Hale

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar