12. mai 2023

Helgelektyre(590)

Inneholder eksemplarer mottatt fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Bad Neighbour av David Tallerman, Fairy Tale av Stephen King, Rooms of Wonder og Magiske eventyr av Johanna Basford og Colourmorphia av Kerby Rosanes,
er fra egen boksamlingStjerner over Tivoli - Catharina Natalie Wandrup

The Bad Neighbour - David Tallerman

Fairy Tale - Stephen King


Har ikke fullført en eneste bok i denne uka, men fortvil ikke, jeg leser og har heller ikke dårlig leselyst.


Stjerner over Tivoli av Catharina Natalie Wandrup. Fantasy for barn utgitt i 2022.

Første bok i en serie. Tre søstre må holde sammen. De er i skogen og venter på at noen skal hente dem, og da ingen kommer for å hente dem, må de finne veien til Lamèredi, som er deres hjem. Faeriene må passe på at menneskene ikke finner dem underveis. Dessuten har det skjedd noe med maten mens de har oppholdt seg i skogen, og må derfor prøve å stjele menneskemat. Noe som er svært risikabelt.


The Bad Neighbour av David Tallerman. Thriller utgitt i 2018.

Ollie er desperat etter egen bolig nå som han endelig har litt økonomi. Men han har ikke store valgmuligheter da summen ikke strekker seg til boliger han drømmer om. Etter en del visninger, skjønner han at han må senke kriterene noen hakk. Til slutt legger han inn et bud, og blir så huseier. Huset er nedslitt og er alt annet en hjemmekoselig, men et sted må han starte. Trivselen blir ikke noe større da naboen Chas liker å ha bråkete fester, og hans gjeng ser alt annet enn vennlige ut. Boligsituasjonen blir enda verre da gjengen til Chas angriper Ollie og hans date på hjemveien. Er det trygt for Ollie å bli værende, eller må han fighte tilbake? Blir det hardt mot hardt?

 

Fairy Tale av Stephen King. Fantasy utgitt i 2022.

Charlie er en ansvarlig ung mann. Moren hans døde brått i en ulykke, og faren hans prøver å kutte ut drikkingen. Han har i tillegg ansvaret for en gammel mann som har vært utsatt i en ulykke. Mens han er på sykehus tar han ansvaret for hunden Radar og huset. Han får dette ansvaret siden det var han som fant mannen skadet og fikk tilkalt ambulanse. De har aldri møtt hverandre før, men etter hvert begynner den gamle mannen å stole på Charlie og gi ham ansvaret for hunden og huset. Charlie bør holde seg unna skuret. Får han noen gang vite hva som befinner seg der?

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

 

(Et motiv jeg er ferdig med):

Motivene er fra dene boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
(Et motiv jeg er ferdig med):
 


Motivene er fra denne boka:
 
 
Magiske eventyr - Johanna Basford
 

God helg.


Ukas låt: Lies of the Beautiful People - Sixx:A.MIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar