19. november 2022

Helgelektyre(566)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Bone Harvest av James Brogden, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Hysj, jeg fargelegger! av Fam Irvoll og Summer Nights av Hannah Karlzon,  er fra egen boksamling
 Mørkets tjener - Anne Elvedal

Bone Harvest - James Brogden

Den siste festen - Clare Mackintosh

 

Bøkene har ikke forandret seg mye siden sist helg, men jeg leser.

 

Onsdag leste jeg ut denne:

 
Det siste han fortalte meg - Laura Dave
 
Psykologisk thriller/mysterie utgitt på norsk i år.
En bok jeg har fått med meg siden i fjor, siden det er en bok som har vært svært godt synlig, spesielt hvis man bruker Goodreads.
 
Den er om en familie som bor i en husbåt og familien er kanskje ikke så idyllisk. Grunnen er at tenåringsdatteren Baily ikke er overbegeistret over å få en stemor i huset. En dag kommer det noen på døren for å gi Hannah en lapp hvor det står en eneste setning, og hun skjønner at hun ikke vil se ektemannen Owen på en lang stund. Han er godt mulig i trøbbel. Det virker som om firmaet han jobber for, har stelt i stand noe alvorlig, men er det bare derfor Owen har flyktet?
 
Hannah og Bailey er etterlatt helt alene uten å skjønne noen ting og livene deres blir fyllt av savn etter Owen. Hannah tar med seg Bailey til et sted, for å gjøre en del undersøkelser, i håp om å få noen spor om hvor Owen eventuelt kan være og hva han egentlig skjuler.
Men den turen kan være noe trøblete og mer risikabel enn Hannah hadde tenkt ...
 

Mørkets tjener. Paranormal grøsser. Siste boka utgitt i 2022.
Mørkets tjener er siste bok i Dødens spill og som nevnt er det paranormal grøsser, og det for ungdom. Handlingen foregår i Hommelvik i Trøndelag, og emner som mørke krefter og åndebrett er viktige elementer. Den er om Martin som er nettopp utskrevet etter å ha vært innlagt en stund, og han blir med moren sin tilbake til Hommelvik. Det nærmer seg jul og det er uvanlig varmt, i motsetning til resten av landet. Hans viktige person i livet, Rebekka er på rømmen/gjemmer seg bort på grunn av noe som har skjedd, og han er nødt til å finne henne. Klarer han åfå henne renvasket og finne henne?
 
Bone Harvest. Horror utgitt i 2020.
Den er om Dennie som er en gammel dame som lever et ensomt liv med hunden Viggo. Mannen hennes døde for mange år siden, og hennes voksne datter har mann og travel jobb. Men hun stikker innom moren sin noen dager, da hun får vite  at noen er bekymret for Dennie. Det kan se ut til at Dennie har hatt episoder som kan skyldes at hun begynner å bli dement. Dennie blir nysgjerrig på en liten gruppe nye mennesker i nærområdet som jobber med en slags kolonihage. Hun synes at det de dyrker, vokser tidligere i året enn til vanlig, hun ser skygger, oppdager noe uhyggelig i hennes eget skur, og etter at den lille gjengen dukket opp, har det forsvunnet noen mennesker. Er det en slags sekt, eller er det Dennies helse som spiller henne et puss?

Den siste festen. Utgitt på norsk i 2022.
Dette er første bok i en krimserie. Hva den handler om, er jeg dessverre nødt til å utsette til en annen gang da bare tretten sider er lest. Det er for tidlig til å bli kjent med en bok.
 
Siden sist helg har jeg fargelagt dette:
 

Motivet er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

 

 
Motivet er fra denne boka:


 
Hysj, jeg fargelegger! - Fam Irvoll
 
 

Motivet er fra denne boka:

 
Summer Nights - Hanna Karlzon
 
God helg.
 
Ukas låt: Whisper to a Scream - SoHo (Cover)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar