5. november 2022

Helgelektyre(564)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Bone Harvest av James Brogden, The Bone Curse av Carrie Rubin, Fairy Tale av Stephen King, og Rooms of Wonder av Johanna Basford ,  er fra egen boksamling
 


 
The Bone Curse - Carrie Rubin

Bone Harvest - James Brogden

Fairy Tale - Stephen King

 

Mandag, på selveste Halloweendagen leste jeg ut denne:

 

 
Home Invasion - Rick Wood 

(Jeg har en annen utgave)

 

Horror/slasher utgitt i 2021.

En familie på fire får uventet besøk på døra. De besøkende er en liten gjeng unge folk som er der på hevntokt. Men hva kan familien ha gjort? Det blir en helvetesnatt med mye smerte og redsel.

I går, fredag leste jeg ut denne:

 

 
 Det siste stykket hjem - Ørjan N. Karlsson

Krim utgitt i 2022.
 
Første bok om politietterforsker Jakob Weber. En jente forsvinner under en fast løpetur, og da flere forsvinner, frykter Jackob og hans team det verste. På hjemmebane er han enkemann, barnløs og hundeeier. Han får seg en uventet overraskelse da en person dukker opp i livet hans.

Thriller med horrorelementer utgitt i 2018.

Medisinstudenten Ben fra Philadelphia er i ferd med å fullføre tredjeåret ganske snart, og opplever merkelige ting etter en tur til Paris med sin platoniske venn Laurette. Under et lite besøk i katakombene, og etter å ha rørt eldgamle beinrester, får han et utslett/sår som aldri forsvinner. Hans venn Laurette er hysterisk og påstår hun ser forskjellige visjoner om ham, og er nesten sikker på at han har tatt med seg noe smittsomt hjem, men Ben er nesten sikker på at hans venninne bare er overtroisk ...

Horror utgitt i 2020.

Er om en kvinne som bor for seg selv med en hund. Mannen hennes døde for lenge siden og den voksne datteren hennes er ofte opptatt med mann og jobb. Da nye folk dukker opp i nærområdet, merker hun rare ting. Som for eksempel at hun ser skygger, og ting vokser tidligere på året enn til vanlig. Handligen går helt tilbake til første verdenskrig da en mann blir introdusert til en sekt som dyrker guden Moccus, og handlingen spinner så helt frem til 2020. 

Fantasy utgitt i 2022.

Charlie blir en lokalhelt da han hører en hund gjø og han går for å undersøke hvorfor den lager så mye bråk. Det viser seg at eieren hans har hatt en ulykke og Charlie ringer etter ambulanse. Mens den gamle, ukjente mannen blir tatt hånd om, lover Charlie ta vare på hunden Radar, og de får et unikt bånd.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford

God helg.

Ukas låt. Who We Are - Imagine Dragons

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar