21. januar 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Wrong Girl (Return to Fear Street, 2) - R.L. Stine

Antall leste sider i forrige uke:

654 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen, men har gjort noen klare for denne uka. 

Bøker som leses nå:

* Craven Manor - Darcy Coates
* Slå på ring - Frode Eie Larsen 
* Ligg unna kjelleren! - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind  
  
  Planlagte bøker denne uken:

* Craven Manor - Darcy Coates
* Slå på ring - Frode Eie Larsen 
* Ligg unna kjelleren! - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind  
* Brent av solen - Laura Lippman 
* Okkupert (de fem lengste årene i Norges historie) - Bjørn Are Godøy

Litt sent ute med mandagsinnlegget i dag for kom ikke på hvilken dag det var med det første. Har ennå ikke skaffet meg kalender for 2019. 😊

Forrige lørdag leste jeg ut The Wrong Girl av R.L. Stine mens jeg så på sjakk. The Wrong Girl er bok nummer to i Return to Fear Street. Jeg likte den ikke noe særlig fordi karakterene i denne boka var veldig irriterende, og hele greia ble for opplagt. Jeg likte den første boka You May Now Kill the Bride mye bedre. Selv om jeg ikke likteThe Wrong Girl noe særlig, har jeg allerede bestilt neste bok i serien som heter Drop Dead Gorgeus.

Senere på lørdagskvelden, etter at sjakkpartiet på Tv var over, begynte jeg på en ny bok; Craven Manor av Darcy Cotaes. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den ennå. Det er for tidlig å si. 

Jeg ble ikke ferdig med Slå på ring av Frode Eie Larsen i helga. Men har ikke mange sider igjen. Bruker vel en eller to netter til på boka før jeg blir ferdig. Hadde egentlig som mål å bli ferdig med den, Ligg unna kjelleren! av R.L. Stine og En dag i desember av Josie Silver i helga, men det ble jeg altså ikke. Sjakk på Tv tok overhånd og gaming ... Men jeg har kommet meg videre i alle bøkene, så jeg leser også ...

Av de bøkene jeg leser i nå liker jeg Perfume av Patrick Süskind veldig godt. Den er litt vanskelig å komme seg gjennom, men samtidig vil jeg gjerne bruke tid på boka.

I denne uka blir det å lese videre i de vante bøkene jeg har gjort i det siste, og lese videre i nykomlingen Craven Manor av Darcy Coates. Har som mål å bli ferdig med noen av disse bøkene i denne uka, og begynne på Brent av solen av Laura Lippman. Håper å få begynt på en bok til før uka er over, og det blir da: Okkupert (de fem lengste årene i Norges historie) av Bjørn Are Godøy. Dette er da leseplanene for denne uka og håper jeg blir ferdig med flere bøker enn i forrige uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar