14. desember 2018

Helgelektyre(275)Picnic at Hanging Rock - Joan Lindsay
Eleanor Oliphant har det helt fint - Gail Honeyman
The Stranger Diaries - Elly Griffiths

Litt senere på dagen  med helgelektyreinnlegget enn til vanlig, men desember er en "rotemåned". Så sånn er det med den saken.

 The After Wife - Cass Hunter

Denne leste jeg ut forrige torsdag og jeg likte den ikke noe særlig. Jeg ville lese den fordi det virket som en annerledes roman og det var det også med  litt science fiction. Men det ble for mye om kjærlighet, savn og følelser for min del. Litt spesielt at noen bygger en robot av seg selv og mannen får ikke vite det før etter hennes død. Det ble ikke helt min type bok eller sjanger, men samtidig liker jeg å utforske og utvide horisonten som leser.


Husdyret - Camilla Grebe

I natt leste jeg ut Husdyret av Camilla Grebe. Jeg likte at språket var veldig jevnt og flytende, men selve sakene eller karakterene var spesielt originale. Godt skrevet og gode beskrivelser, men føler jeg har lest noe lignende mange ganger før, så sånn sett skilte den seg ikke ut. Noe som skal mye til i denne sjangeren. God og småspennende underholdning der og da, men ikke noe minneverdig.

I dag skal jeg begynne på to nye bøker, og det er; Picnic at Hanging Rock av Joan Lindsay og i natt skal jeg begynne på Eleanor Oliphant har det helt fint av Gail Honeyman.

Jeg skal også lese videre iThe Stranger Diaries av Elly Griffiths, som jeg leser sammen med en annen bokblogger, så går ikke tom for lesestoff denne helga heller. Har også lest ut alle juleheftene (tegneseriene), og mangler nå juleheftene med bare tekster til slutt, som jeg skal lese ved siden av bøkene. 😊

Jeg har også fargelagt i denne uka, men er ikke ferdig med motivet ennå:

 Motivet er fra denne boka:

Mythomorphia - Kerby Rosanes

God helg.

Ukas låt: Cold - Dark Age2 kommentarer:

 1. Jeg kunne også tenke meg å lese "Eleanor Oliphant", tror den får komme på leselisten for neste år. Og så blir det spennende å se hva du syns om den :) Akkurat nå leser jeg "Slammed" av Colleen Hoover, og den er så bra at jeg tror nok den blir lest ut ganske snart. Ha en fin lesehelg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eleanor Oliphant er en bok jeg har sett mye til det siste året, spesielt på Goodreads så får se om det er noe spesielt med den eller ikke. =)

   Skal søke opp Slammed. Har hørt om forfatteren, men ikke boka. Kos deg og ha en fin lesehelg du også. =)

   Slett