29. oktober 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Heim - Johan B. Mjønes
 
Antall leste sider i forrige uke:

282 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Mothman Prophecies - John A. Keel
La meg ikke huske - Lisbeth Pettersen
Kinderwhore - Maria Kjos Fonn


Bøker som leses nå:

* The Small Hand - Susan Hill
* All the Things You Are - Declan Hughes
* Last Time I Lied - Riley Sager
    * Everything Under - Daisy Johnson
   
 
Planlagte bøker denne uken:

* The Small Hand - Susan Hill
* All the Things You Are - Declan Hughes
* Last Time I Lied - Riley Sager
* Everything Under - Daisy Johnson
    * Rockestreker - Bård Ose

 Bare en bok ble lest i forrige uke, og det var Heim av Johan B. Mjønes. Den likte jeg veldig godt, og skal prøve å få til en anmeldelse av den i en av de nærmeste dagene.

Ellers har det ikke vært så mye lesing, for ble rammet av omgangssyke. Det er jo et must på høsten. Så var i mer gamingmodus, og spilte stort sett dag og natt istedet for å gjøre noe så fornuftig som å lese.

Så får ta igjen en god del lesing denne uka og kom på rett kjør igjen. Da skal jeg lese videre iThe Small Hand av Susan Hill som jeg ikke har kommet så langt i, men liker stemningen. Jeg ble heller ikke ferdig med All the Things You Are av Declan Hughes, Last Time I Lied av Riley sager, eller Everything Under av Daisy Johnson, som jeg leser med en annen bokblogger. Så det blir å ta igjen mye lesing av alle disse bøkene.

Har også planer om å bli ferdig med en og kanskje flere av dem siden det ble så lite lesing forrige uke, og da skal jeg begynne å lese De dødes byrå av Gareth P. Jones. Det er jo Halloweensesong, og da må man jo lese litt sånt, og jeg er jo en horrorfreak og leser grøssere innen alle målgrupper. Så det er jeg ikke så nøye med.

 Håper å få begynt på en bok til før uka tar slutt, og da blir det i så fall; Rockestreker av Bård Ose (illustrertt av Frode Øverli). Jeg hører på radiokanalen P6 Rock hver dag, og det var gjennom den kanalen jeg ble oppmerksom på denne boka. Radioverten og tidligere programleder Silje Stang leste for en stund siden noen historier fra denne boka mellom musikkinnslagene, hvis ikke hadde denne boka gått meg hus forbi. Noe som er rart siden black metal og rock er mine musikksjangre. Hvis ikke hadde jeg ikke fått den med meg, og fikk lyst til å lese den. Tenk på alle historiene rockere bærer på.

Flere bøker tror jeg ikke det blir da jeg må ta igjen en del bøker fra forrige uke, og jeg liker ikke å ligge etter med noe. Menn sånn er det noen ganger. 😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar