25. desember 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Syv dager med oss - Fransesca Hornak

Antall leste sider i forrige uke:

456 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen.

Bøker som leses nå:

* The Stranger Beside Me - Ann Rule
* Neverwhere - Neil Gaiman
* Atonement - Ian McEwan

  Planlagte bøker denne uken:

* The Stranger Beside Me - Ann Rule
* Neverwhere - Neil Gaiman
* Atonement - Ian McEwan
* Talte dager - Heidi Linde

Mandagsinnlegget kommer senere på dagen enn til vanlig. Har nettopp kommet hjem til meg selv etter julefeiring, så derfor det er litt forsinket. 

Har ikke lest fryktelig mye i forrige uke. Det er ikke tiden det er å si på, for det har jeg rikelig av, men har vært mest fokus på julegaver, Tv-titting og julefeiring, så lesingen ble jeg ikke så veldig prioritert. Å lese gjør man jo så mye ellers så får ikke dårlig samvittighet heller.

Men jeg har lest litt. Natt til torsdag leste jeg ut Syv dager med oss av Fransesca Hornak, og orket ikke å begynne på ny bok samme natt, så begynte ikke å lese Neverwhere av Neil Gaiman før natt til fredag. Jeg leser fremdeles i The Stranger Beside Me av Ann Rule. Har ikke kommet videre i den for den har vært veldig nedprioritert. Ikke fordi den er kjedelig for det er den ikke. Men i forrige uke var det jula som var i fokus. Og etter at jeg nådde målet med å nå 100 bøker i løpet av et år ble jeg litt mer i avslappet modus også. :) Har ikke nådd det målet siden 2014. Det var virkelig på tide. Håper å få tatt igjen litt lesing denne uka.

Jeg skal også komme meg videre i Atonement av Ian McEwan som går litt i slow motion, og hvis jeg blir ferdig med en av bøkene jeg har begynt på, skal jeg begynne å lese Talte dager av Heidi Linde. Usikker på hvordan det blir med bloggingen videre ut i uka siden jeg er litt frem og tilbake i jula. Det kan bli noe stykkevis og delt. Men skal prøve å få til innlegg de dagene jeg er hjemme hos meg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar