19. juni 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Løpegutten - Gabriella Ullberg Westin
The Bone Collector - Jeffery Deaver

Antall leste sider i forrige uke:

471 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ung kvinne forsvunnet - Claire Douglas
Avgrunnsblikk - Jørgen Brekke

Bøker som leses nå:

Historier jeg bare forteller mine venner - Rob Lowe
Speak - Laurie Halse Anderson
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King

Planlagte bøker denne uken:

Historier jeg bare forteller mine venner - Rob Lowe
Speak - Laurie Halse Anderson
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King
* Come Closer - Sara Gran

Torsdagskvelden leste jeg ut Løpegutten av Gabriella Ullberg Westin. Kvelden etter, etter sjakkpartiet i Norway Chess begynte jeg å lese Historier jeg bare forteller mine venner av Rob Lowe, som jeg også skal fortsette med. Natt til søndag leste jeg ut The Bone Collector av Jeffery Deaver. Min første bok av ham og definitivt ikke den siste, for jeg fikk svært lyst til å lese mer av ham. Senere samme natt begynte jeg så vidt å lese Speak av Laurie Halse Anderson som jeg også skal fortsette med.

Ved siden av skal jeg lese videre iThe Dark Tower av Stephen King og blir det tid til overs skal jeg begynne på en ny bok som er; Come Closer av Sara Gran. Må jo ha litt grøss også, som vanlig.

Norway Chess er dessverre over. Siste dag var lørdag med lynsjakk. (De begynner og avslutter alltid med lynsjakk). I fjor vant Magnus Carlsen Norway Chess for første gang, men i år endte han opp på nest sisteplass. Litt av en kontrast. Sergey Karjakin som han spilte mot i sjakk VM i fjor, endte opp på sisteplass. Håper M. Carlsen kommer sterkere tilbake.

 Nå for tiden er det bare Ungkaren, I gode og onde dager, Home & Away og Real Housewives of Bevery Hills som går (jada, jeg ser mye variert), for alt annet er stort sett reprise på reprise i denne agurktiden. Godt at jeg har bestilt en del skrekkfilmer som jeg skal se utover sommeren. Det passer bra for det kommer nok til å bli en regntung og grå sommer i år også. Typisk trøndersk sommervær. Det passer meg bra siden jeg liker høsten best. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar