27. mars 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Melodien lever videre - Mary Higgins Clark
* Saturday - Ian McEwan
* Annabelle - Ruby Jean Jensen 

Antall leste sider i forrige uke:

613  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen.

Bøker som leses nå:

På overflaten flyter vannliljene - Frode Eie Larsen
We Were Liars - E. Lockhart
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* Med kaldt blod - Truman Capote    

Planlagte bøker denne uken:

På overflaten flyter vannliljene - Frode Eie Larsen
We Were Liars - E. Lockhart
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* Med kaldt blod - Truman Capote
* Before the Fall - Noah Hawley  
 
Natt til tirsdag leste jeg ferdig Melodien lever videre av Mary Higgins Clark. Samme natt begynte jeg å lese Annabelle av Ruby Jean Jensen. Den leste jeg ut natt til søndag. Sent på lørdagskvelden leste jeg ironisk ut Saturday av Ian McEwan. Da jeg leste ferdig Annabelle begynte jeg på We Were Liars av E. Lockhart.Vanligvis har jeg ikke lyst til å lese bøker som er populære og som får mye oppmerksomhet, men hvis nysgjerrigheten ennå ikke har lagt seg når maset om diverse populære bøker har lagt seg, så gir jeg boka en sjanse. Sånn er det bare.

 Jeg kom meg en god del videre i Necronomicon i går og det skal jeg fortsette med. Den krever sin tid for synes det ikke er noen bok å rushe gjennom, men jeg rusher heller aldri gjennom bøker. Bøker skal tygges på underveis, ikke bokstavelig talt, da:) Jeg skal også lese videre i Med kaldt blod av Truman Capote.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse påbegynte bøkene, skal jeg begynne på; Before the Fall av Noah Hawley. Har spart på den boka i noen måneder og nå er det på tide å lese den.

 Neste bok iThe Dark Tower blir vel snart da samlesingen av Saturday boka er ferdig. Om vi begynner å samlese den i denne uka eller i neste uke vet jeg ikke i skrivende stund, men er sikker på at det ikke blir om altfor lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar