20. februar 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Aurora 1 (Grossererens datter) - Bente Pedersen

Antall leste sider i forrige uke:

455  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

Dødsmerkene - Veronica Roth
Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
 * 11.22.63 - Stephen King
* The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King 

 Planlagte bøker denne uken:

  Dødsmerkene - Veronica Roth
Kvinnen ved jordas kant - Gunhild Haugnes
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* 11.22.63 - Stephen King
  * The Dark Tower 5 (Wolves of the Calla) - Stephen King
* Jordfast - Graham Norton
* Ask the Bones (Scary Stories from Around the World) - Arielle North Olson & Howard Schwartz

Onsdag i forrige uke leste jeg Grossererens datter som er første bok i Aurora serien av Bente Pedersen. Jeg leser fremdeles Dødsmerkene av Veronica Roth og Kvinnen ved jordas kant av Gunhild Haugnes. Neste bok blir Jordfast av Graham Norton. Har lenge vært spent på hvordan han ville være som forfatter for er stor fan av tv-programmet hans; The Graham Norton Show.

 Det er tre talk shows jeg følger med på etter at David Letterman sluttet med sitt for noen år siden og det er; The Graham Norton Show, The Ellen DeGeneres Show og The Tonight Show (with Jimmy Fallon), men min absolutt favoritt talkshow er The Graham Norton Show for hans humor minner meg veldig mye om min type humor. Litt tørr og sarkastisk. Han er også en flinkere programleder enn mange andre for mange programledere i talk shows skal ha mye av oppmerksomheten selv. De bruker altfor mye tid på seg selv og gir nesten ingen tid til gjestene, men han lar gjestene snakke og han får dem virkelig til å snakke og by på seg selv på en humoristisk måte. Så da jeg leste på twitter for en god stund tilbake at han skulle gi ut bok ble jeg svært nysgjerrig på hva slags bok det ville bli. Litt morsomt at han endte opp med å skrive en krimbok istedet for humorbok, men det er like greit for jeg liker ikke humorbøker. Det er noe av det verste jeg leser.

Denne uka skal jeg fortsette å lese i Dødsmerkene av Veronica Roth og Kvinnen ved jordas kant som jeg snart er ferdig med. Jeg skal også komme meg videre i Necronomicon av H.P Lovecraft og 11.22.63 av Stephen King som jeg dessverre har vært litt sløv med.

Leste en god del videre i Wolves of the Calla av Stephen King i helga. Gruer meg til The Dark Tower serien tar slutt, men heldigvis er det noen bøker til igjen fra den serien.

En bok jeg håper å starte på i løpet av uka erAsk the Bones (Scary Stories from Around the World) av Arielle North Olson & Howard Schwartz. Jeg vet ikke hva det er med meg og skrekkhistorier, men det er noe jeg aldri går lei av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar