22. februar 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Den syvende demonen - Øistein Borge

Antall leste sider i forrige uke:

678  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Om høsten - Karl Ove Knausgård
En liste for livet - Lori Nelson Spielman

Bøker som leses nå:

Metro 2033 - Dmitrij Glukhovskij (dystopi/ungdom,voksen)
Fordi overlevelse ikke er nok - Emily St. John Mandel (dystopi/ungdom,voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Natt til søndag ble jeg ferdig med Den syvende demonen av Øistein Borge, og jeg leser fremdeles Metro 2033 av Dmitrij Glukhovskij. Den tar litt tid for i begynnelsen trenger man litt tid til å "komme seg inn" i boka, hvis dere skjønner hva jeg mener, men etter hvert så løsner det seg. Så jeg skal fortsette med den og natt til søndag begynte jeg på ny nattlektyre som er: Fordi overlevelse ikke er nok av Emily St. John Mandel. Når jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Linda - som i Lindadrapet av Leif G.W. Persson.

Så i forrige uke ble bare en bok lest, dessverre. Jeg leste 1073 sider uka før så det er vel det som er årsaken. Noen uker leser jeg masse og andre uker mindre, men jeg leser hver dag uansett. Helst foretrekker jeg å lese flere bøker enn bare en i løpet av en uke. Jeg får bar lese mer neste uke. 

Ellers er det stille og rolig her. Man blir i hvert fall vant til stillheten.

8 kommentarer:

 1. Jeg er spent på hva du synes om Den syvende demonen. Jeg likte den godt og skal skrive omtale når jeg kommer så langt. Jeg har en god del bøker jeg ikke har skrevet om. Har du sett at Den syvende demonen har egen side på Facebook?
  Jeg trodde en gang at jeg også skulle lese Metro 2033. Men det ble ikke noe med meg. Nå tror jeg kanskje at den ikke ble med på det siste flyttelasset. Jeg har flyttet veldig mye i mitt liv og hver gang prøvd å korte ned på hvor mange bøker jeg tar med meg. Til her jeg bor nå kom det 20 kasser med :-)(Jeg har bodd 22 steder til nå, kom jeg frem til med litt hoderegning :-)

  Jeg har nesten ikke lest i det hele tatt sist uke. Barnebarnet mitt var her i 10 dager og sønnen min og samboeren hans, med hund, i fire dager. Da er det ikke så mye rom for lesing. Men jeg klager ikke. De bor såpass langt borte alle sammen at jeg ikke ser dem så ofte. I og med at det er jeg som har flyttet lenger vekk så kan jeg igrunnen bare takke meg selv :-D Ha en god uke, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Høyst usikker på når anmeldelsen av Den syvende demonen kommer for jeg ligger litt etter med anmeldelser for tiden. Det er synd i grunn, men prøver å publisere så ofte jeg kan:) Ligger litt etter med anmeldelser fra i fjor og i år, og det er litt flaut:/

   22 ganger er veldig mye. Selv har jeg flyttet bare en gang og det er mer enn nok. Må jeg flytte en gang til med alle bøkene og alt så tror jeg må bestille noen vikarer å flytte for meg, hehe. Har bodd her snart i fire år og da er det greit at man trives der man bor og ikke har noen grunn til å flytte annet sted. Å flytte var ingen artig prosess, haha:)

   Så hyggelig at du fikk besøk og at du prioriterte dem istedet for bøkene:) Det er sikkert vanskelig å bo langt fra hverandre av og til så det er bra dere finner tid og anledning til å tilbringe tid med hverandre:)

   Takk for det, og ha en god uke du også. Håper det blir mer lesing på begge to og gleder meg til din anmeldelse av Den syvende demonen for å se om vi er enige eller ikke:)

   Slett
 2. Tenker om man blir vant til stillheten så blir man litt avhengig av den også. Sånn er i alle fall jeg, blir sprø av mas, når jeg helst vil ha det stille. Fin leseuke, jeg vet du kommer til å kose deg denne uken. Selv har jeg begynt på SULT en litt spesiell og krevende bok, som gjør noe med hodet mitt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Føler det samme som deg. I de siste fire årene har jeg levd i en skikkelig stillhet at jeg har blitt fullstendig vant til den. Så det gjør meg ikke noe for jeg foretrekker stillhet jeg også. Litt kjedelig i blant, men, men, jeg er en person som blir fort lei av folk. Å være sammen med to-tre folk samtidig er nesten et mararitt når man er så vant til å være alene:)

   Omslaget til Sult virker veldig stilig og håper det er en bok som fenger. Venter på din mening før jeg skaffer den:) Jeg liker bøker som "gjør noe med hodet", setter lesere på prøve så kanskje den boka er noe for meg? Who knows?;)

   Ha en fin leseuke videre:)

   Slett
 3. Synes du får lest masse, jeg :) Da går det mye senere med meg, synes hele tiden at noe spiser av tiden min. Jeg gleder meg til vinterferie neste uke, da skal jeg lese masse, håper jeg. Har veldig lyst til å lese Fordi overlevelse ikke er nok, men nå skal jeg først lese ferdig de tre bøkene jeg har begynt på. Er snart ferdig med Ned til elva av Leif Enger. Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel jeg som aldri blir helt fornøyd med det jeg gjør. Stiller alltid høye krav til meg selv:) Slik har det vært så lenge jeg kan huske.

   Her i Trøndelag er det Vinterferie nå, men det merker jeg ikke til for jeg har hatt "ferie", ufrivillig "ferie" de siste årene så det er ikke alltid får med meg når andre har fri:)

   Håper du får lest mye i vinterferien som kommer. Kos deg med Ned til elva og de andre bøkene:)

   Og riktig fin uke til deg også:)

   Slett
 4. jeg har både Den syvende demonen og Overlevelse.. liggende her. Savne rå lese krim nå, og skal snart gang etter den boka jeg holder på med; Guden for små ting.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har bestemt meg for å lese mer krim jeg også. Har vært litt krim en gang i blant nå, men vil gjerne forsterke den. Og gjerne litt mer grøss;) Både nå og når høsten kommer er jo perfekt for slike sjangre;)

   Kos deg med Guden for små ting og er spent på å se hvilke krimbøker du kommer til å lese fremover:) Ser også at du leser Drep ikke en sangfugl. Den skal jeg lese i år for jeg har utsatt det lenge nok og skal skaffe meg den på engelsk. Grugleder meg alltid til å lese bøker som er populære:)

   Slett