17. august 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Needful Things - Stephen King
Urban Legends (Strange Stories Behind Modern Myths) - A.S. Mott 
Skyggene i Sal 31 - Ingvild Sørensen
Du er her - Anne Ch. Østby

Antall leste sider i forrige uke:

1020 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

I fjor var en lang natt - Joakim Kjørsvik
Savner deg - Harlan Coben
Kjære søster - Rosamund Lupton
  
 Bøker som leses nå:

Der regnet faller - Catherine Chanter (thriller,mysterie/voksen)
Den ubehagelige sannheten - William Landay (thriller, krim/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

I helga begynte jeg så vidt på Der regnet faller av Catherine Chanter som jeg selvfølgelig skal lese videre i. Natt til mandag leste jeg ferdig Du er her av Anne Ch. Østby. Min nye nattlektyre er Den ubehagelige sannheten av William Landay som jeg begynte så smått på samme natt.

Når jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på Djevelens giftering av Vidar Sundstøl. Blir det tid til overs skal jeg selvfølgelig begynne på en annen bok, men hvilken vil jeg ikke røpe. Man må da være litt hemmelighetsfull også ...

Som regel leser jeg to - tre bøker i uka. I det siste har det vært to bøker i uka på grunn av blandet innsats. Denne uka ble det fire bøker og 1020 sider til sammen. Så håper jeg holder dette "tempoet" fremover for jeg har så mange bøker som venter på å bli lest og som jeg har lyst til å lese, og jeg liker ikke å ligge etter med ting:)

2 kommentarer:

 1. Skal si du har fått opp farten denne uken. Ser at jeg ikke har lest noen av bøkene du leste forrige uke, eller de du leser nå. Har forøvrig kommet 100 sider inn i Uro, og koser meg med den. Ønsker deg en fin leseuke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er jo livredd for å være en "sinke" vet du:) Og man må jo utfordre seg selv litt. Synes personlig at to bøker i uka er altfor "lite" med tanke på all den fritiden jeg har, så pusher meg selv litt til å lese enda mer:)
   Spent på å få vite din mening om Uro etter hvert:)

   Slett