21. september 2014

Hjemmelaget bokmerke

Kjedet meg for noen kvelder siden (rettelse: jeg kjeder meg dønn ihjel hver dag/kveld) og det var en kveld jeg var litt lei av å lese at jeg bestemte meg for å droddle litt. Og det endte opp med å bli et bokmerke. Temaet ble tilfeldigvis horror/halloween. Har bare laget et bokmerke så langt. Bokmerkene som jeg har kjøpt, bruker jeg som regel til pynt i bokhyllene mine, og jeg bestemte meg for å lage et bokmerke som jeg faktisk kunne bruke. Og dette ble resultatet:


Det "nærmer" seg Halloween (31 oktober) og oktober er jo selve høst og skrekkmåneden, så hvis jeg får ånden over meg, skal jeg lage flere mørke/skrekkelige bokmerker i typisk Halloween stil. Noe må da jeg også finne på. Resultatet kommer jeg til å legge ut på bloggen hvis jeg i det hele tatt orker å fullføre dette prosjektet. Vi får se.

Lager dere deres egne bokmerker, samler på dem/ kjøper dere dem?

6 kommentarer:

 1. Enkelte kjøper jeg, men noen ganger kan jeg også bruke noe så enkelt som et postkort, bursdagskort osv :D
  Fint bokmerke, og gleder meg til å se flere av dem!
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)

   De jeg har kjøpt bruker jeg som regel som pynt i bokhyllene mine eller har rotet bort. Aner ikke hvor mange bokmerker jeg har rotet bort oppgjennom årene hehe,

   Har brukt flere ting som bokmerker jeg også, sånn som post it lapper, servietter, avrevne papirlapper, ting jeg finner rundt meg, men vil heller bruke bokmerker, men det rare er at de jeg kjøper ender opp som pynt ...

   Så får vi se om det blir noen flere selvlagde bokmerker istedet fremover. Alt er avhengig av dagsformen, men noe må da jeg også finne på:)

   Slett
 2. Det var et stilig bokmerke! Det likte jeg :-) Jeg har "samlet" på bokmerker en stund. Dvs at jeg ikke klarer la være når jeg ser et jeg ikke har, av de vi deler ut på jobb, jeg sniker et med hjem :-) I tillegg lager både jeg og svigermor bokmerker så jeg har en hel eske full :-) Men så blir de brukt også da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)
   Stilig at du og svigermor har som hobby å lage bokmerker. Håper å få se dem en dag. Å lage bokmerker er jo ikke det dummeste man kan gjøre, da har man i det minste en hobby til ved siden av lesing:)

   Slett
  2. Ja, ikke sant :-) Jeg strikket endel tidligere men de elendige musklene mine liker ikke det, så da må jeg finne på noe som ikke "koster" så mye. Noen ganger sitter jeg ved kjøkkenbordet og lager noen bokmerker. Og i går fikk jeg endel juleting jeg hadde kjøpt på ebay, så nå skal jeg lage til og fra kort. Og kanskje noen julekort :-)

   Slett
  3. Så fint. Håper jeg får se noen resultater av det når du kommer i gang!:) Man må jo være litt kreativ også av og til:)

   Slett