21. februar 2014

Helgelektyre(33)

Så langt i uka har jeg bare lest ferdig en bok, og det er for dårlig.

Hypnotisøren - Lars Kepler

Orker ikke å ramse opp hva den handler om siden det er så mange som har lest den allerede og jeg har nettopp skrevet en anmeldelse om den, så jeg innrømmer at jeg ikke orker å gjenta meg selv. Så hele anmeldelsen og hva jeg syns om boka kan dere lese her!

Og bøker som jeg ikke er ferdig med og som jeg ikke har kommet særlig videre i, men som jeg skal fokusere på i helga er disse bøkene:

De 500 - Matthew Quirk

Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård

I disse helgelektyre-innleggene har jeg bestemt meg for ikke å gå så nærme inn på bøkene jeg leser/skal lese. Har fra nå av tenkt å ikke ramse opp hva de handler om, hva jeg syns om bøkene jeg leser i så langt og heller spare det til anmeldelsene, og heller lage korte og greie innlegg når det gjelder helgelektyreinnleggene. Vil spare dere for kjedsommelig pjatt. Håper det er en grei deal?:)

Og en annen bok jeg skal fortsette med i helga er en bok som jeg har såvidt startet med:

Før jeg brenner ned - Gaute Heivoll


Og hvis jeg blir ferdig med en eller to av disse i helga og hvis jeg får tid til overs skal begynne på denne:

Kjærlighetens galskap - Matthew Qucik

Tviler på at jeg kommer på å starte på den i helga selv om jeg har lyst for det virker som en interessant bok, men vil gjerne bli ferdig med noen av bøkene jeg har begynt på først. Så kommer nok ikke til å begynne på denne før neste uke.

Hva skal du lese i helga?

God helg!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar