20. november 2013

Høsten er definitivt overEtter en lang og vakker høst (men for mye sol for min del ...) var det i går et sikkert tegn på at høsten er over. Det første snøfallet har kommet der jeg bor. Fysjameg. Hater vinteren av mange grunner, men på en annen side har det sin sjarm. Det ser dere på bildet over. I natt var det - 5 og i dag er det i skrivende stund - 7. Kaldt nok for meg og jeg som sliter med indre frost attpåtil trenger ikke mer kulde.

Har fuglehus hengende ute mellom stuevinduene og under fuglehuset var det et sikkert tegn på at noen andre hardninger holder ut vinteren også. Noen småfugler dukker opp ennå og noen må jo sørge for at de får i seg mat. Det er de eneste "husdyrene" jeg har foreløpig.

I sommer fikk jeg besøk av både sidensvans, linerler, og gråspurv. I disse dager er det vel mest kjøttmeist, jeg ser? Er ingen fugleekspert, men søte småtasser er det. Synd jeg ikke rekker å ta bilde av de fordi de er like reserverte og blyge som matmoren deres:) Men skal prøve å ta bilde av de fra stuevinduet en gang. To fugler måtte bøte med livet i sommer da de kræsjet inn i et av stuevinduene. Vurderte neste å flytte på vinduene, men hittil har det gått bra.

Men etter sporene på bildet å dømme får jeg besøk i vinter også. Jeg liker jo dyr mye bedre enn folk. Det er jo ingen hemmelighet det:)

Synd at høsten er over, men alt tar jo slutt en eller annen gang. Så må prøve å holde ut vinteren mens jeg trør hjemme og er sykemeldt. Misunner dere alle som er på jobb og har grå hverdag. Håper jeg også får litt mer strukturerte og dager med mer mening i etter hvert.

2 kommentarer:

 1. Åh, ja det kom snø her også! Den ene dagen tenkte jeg å ha høstsamling med barna i barnehagen og så vips! var det snø...men slike minusgrader har vi ikke hatt så vidt jeg vet utenom at det har vært KALDT! Fint at du gir fuglene mat, jeg har tre katter og kan dermed ikke henge ut noe som helst til fuglene. Ja, alt tar slutt - også de de grå hverdagene for et glimt i alle fall: fra neste uke har jeg to ukers ferie. Men så er det på an igjen, likesom høsten utvilsomt kommer tilbake :)

  SvarSlett
  Svar
  1. I år ble høsten i det minste lang. Som regel syns jeg vinteren kommer altfor brått på, men i år fikk vi ha litt høst i alle fall. Det er jo den korteste og fineste årstiden.

   Synd det ikke ble noe høstsamling med barnehageungene. Ikke alt går som planlagt.

   Heldig du som er i stand til å gå på jobb. Jeg lengter etter normal hverdag. Jeg er ikke laget for å være hjemme hele dagen uten å gjøre noe "fornuftig". Jeg får prøve å være tålmodig:)

   Og ha en god ferie når den tid kommer:)

   Slett