6. mars 2013

Tematips #2: Terningkast 6!


Det var bare så vidt jeg nettopp husket på at det er onsdag. Hadde tirsdagsfølelse i dag. Aner ikke hvorfor. Men det er onsdag og jeg har lyst til å bli med på ukens tematips som Bokbloggeir arrangerer. Denne gangen lyder temaet som følger: Terningkast 6.

Poenget med Bokbloggeirs tematips er å dele gamle eller nye omtaler under tematipset som han foreslår.

I år har jeg ikke gitt en eneste sekser til noen av bøkene jeg har lest. Jeg har vel vært strengere, men jeg har alltid vært en ærlig bokblogger. Jeg gir ikke høye terningkast bare for å være snill. Det blir for dumt. Jeg er meget direkte i mine omtaler. Det er sånn jeg liker å ha det.

Så jeg tenkte å dra frem noen gamle omtaler fra i fjor som fikk seksere og det var ikke mange det heller. Kun 5 stykker av 47 leste bøker.

Bøkene som fikk seksere fra meg i fjor er: Jakthundene av Jørn Lier Horst, Before I go to sleep av SJ Watson, Stemmen som hvisket av John Dickson Carr, De Dødes Tjern av André Bjerke, og Doppler av Erlend Loe.

Har ikke tenkt å si så mye om de nevnte bøkene i dette innlegget. Dere får heller klikke på linkene for å lese hele omtaler. Så slipper jeg å gjenta meg selv.

Ha en fin kveld videre!

4 kommentarer:

 1. Morsomt! Jeg har gitt 6'er til de samme bøkene! Har ikke lest Stemmen som Hvisket, men har den i bokhylla! Nesten litt skummelt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt gjort:) Tydelig vi har felles lesesmak:)

   Slett
 2. Anonym23:39

  Flotte og gode bøker du har valgt ut. Kjempefint bidrag til Mitt Tematips. Her er det godbiter på rekke og rad. Takk skal du ha :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak, Geir og takk for at du stakk innom bloggen min. Det er fint å høre at det går an å inspirere til gode lesetips:)

   Slett