18. februar 2013

Mammutsalg er i gang!

Jeg bor i ett lite tettsted mellom Orkanger og Trondheim. Der er det ingen bokhandel, dessverre. Men jobber for tiden på Orkanger (kvalifiseringstiltak) og etter jobben, selv om jeg fremdeles er i dårlig form, brukte jeg opp dagens siste energi på å belønne meg selv med mammutsalg. Jeg foretrekker som regel å handle bøker på nett, eller dra innom Trondheim, men siden jeg har hatt langvarig sykdom og er fremdeles ikke helt frisk, så blir det ikke mammutsalg i Trondheim for min del, men på Orkanger. Det er tydelig forskjell, for på Orkanger så er det bare to små lokalbokhandlere så utvalget er dermed ikke så stort og jeg var bare innom den ene.

Selv om utvalget ikke var så stort (tror mammutsalget besto kun av tre-fire små bord), så gikk jeg likevel ikke tomhendt derfra. Jeg fikk øye på noen bøker jeg har tenkt å lese  en eller annen gang i livet. Jeg finner da alltids noe uansett siden jeg er veldig altetende når det gjelder bøker.


Beklager at titlene nesten ikke vises på bildet, men bøkene jeg endte opp med var:

Kafka på stranden - Haruki Murakami (har i flere år ønsket å lese noe av denne forfatteren, men det har aldri blitt noe av. Bøkene hans skal visst være veldig surrealistisk. Jeg er vant til rare bøker, jeg, så denne gleder meg til!)

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet  og forsvant - Jonas Jonasson (Har hørt masse om denne boka, både positive og negative synspunkt. Det er lenge siden jeg har lest en skikkelig sær og humoristisk bok. Så det er på tide å gjøre noe med det. Liker tittelen veldig godt!)

Jeg kan se i mørket - Karin Fossum (Jeg har lest omtrent alle krimbøkene av Karin Fossum. Syns hun er noen hakk bedre enn Unni Lindell. Nå er det en stund siden jeg har lest noe av Fossum og gleder meg til å ta fatt på en bok av henne igjen).

Historien om Pi - Yann Martel (Må jo bare lese boka før jeg ser filmen. Bok først og så filmatisering. Det er den riktige rekkefølgen:)

Så jeg gleder meg til å ta fatt på disse selv om jeg har en del andre bøker jeg må lese først. Det er jo typisk. Men greit å ha noe å glede seg til:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar