31. mars 2012

Månedens Bokanbefaling (Mars)

Tiden går så fort at jeg greier ikke å henge med for å være helt ærlig og det var ikke mange bøkene jeg rakk å lese. Men det er snart heldigvis påskeferie og da kan jeg ta igjen mye fortapt lesing!

Bøkene jeg rakk i mars:

Night School - C.J. Daugherty
Blodsbånd - Sam Hayes
The Diary - Adam Patterson

Kun tre bøker. Ikke helt det store ...

Hvilken bok som stikker av med tittelen Månedens Bokanbefalinger sliter jeg litt med. Night School og Blodsbånd var bøker som for meg overrasket stort. Fengende og spennende lesestoff på hver sin måte. Men skal jeg bare velge en så må det være denne:


Night School - C.J. Daugherty

Bakpå

Allie's world is falling apart ...

She hates her school. Her brother has run away.
She's just been arrested. Again. And now her parents are sending her away.

But instead of hating boarding school, Allie is happy. She's making friends. And there's Carter, a boarding loner with whom she feels an instant connection.

Cimmeria Academy is no ordinary school. Her classmates - and maybe some of the teachers - are hiding a secret. And sooon it begins to feel like a very dangerous place ...

Veldig oppslukende ungdomsbok om mystisk skole og konspirasjon. Et must for lesere som liker mystikk! Selv storkoste jeg meg med boka og hadde det veldig vanskelig for å legge den i fra meg. Boka hadde også en spesiell atmosfære som falt i god smak! Og det er en fryd å finne en bok for ungdom som er litt annerledes enn det vanlige når det gjelder ungdomslitteratur. Det setter jeg stor pris på!

6 kommentarer:

 1. Night school aldri hørt om den. Virker spennende:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var i alle fall spennende og fengslende lesing! Mye bedre enn forventet og det gjør meg fornøyd;)

   Slett
 2. Jeg syntes også at Night School var herlig og mystisk! Det er lenge siden jeg har lest en ungdomsbok som dette :) Vi får håpe flere plukker den opp etter din anbefaling. Jeg skal oversette anmeldelsen min engang etter påske.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper jeg også. Night School fortjener definitivt flere lesere:)

   Slett
 3. Jeg skal bestille Night School snart :-)

  SvarSlett