28. juni 2024

Helgelektyre(649)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Twelve Nights at Rotter House, Tender is the Flesh av Agustina Bazterrica, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Colourmorphia ac Kerby Rosanes, og Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, er fra egen boksamling
     



En helt annen historie - Stefan Ahnhem

Den brutale sannheten - Louise Penny

Twelve Nights at Rotter House - J.W. Ocker


Onsdagskvelden leste jeg ut denne:

 

 
Tender is the Flesh - Agustina Bazterrica
(Jeg har en annen utgave)
 
Tender is the Flesh av Agustina Bazterrica. Dystopi utgitt på engelsk i 2020.
 
Dyrekjøtt er ikke lenger trygt å spise på grunn av et virus, og dermed blir det lovlig å spise menneskekjøtt. Mennesker blir slaktet i stedet for dyr, og  kjøttet bidrar dermed til et klasseskille. Hovedkarakteren Marcos Tejo hater livet sitt. Han har nettopp mistet sin sønn, og kona hans har flyttet ut på ubestemt tid på grunn av sorg. Han kan ikke fordra jobben på slakterhuset, men skjønner han ikke har noe valg. Kommer samfunnet til å bli sånn for bestandig?

I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:
 

En helt annen historie av Stefan Ahnhem. Krim utgitt på norsk i 2023.

En mann oppdager til sin store fortvilelse at en kvinne han har følelser for og har vært nær med, er utro. Senere oppdages det at en kjent blogger er drept. Malin Rehnberg, en tidligere karakter i serien får sin hovedrolle i boka, siden de andre er opptatt med andre saker. Dette er den sjuende boka i Fabian Risk serien.


Den brutale sannheten av Louise Penny. Krim utgitt på norsk i 2023.
 
Det er en travel tid i rolige Three Pines på grunn av et marked. Men innbyggerne våkner til en mørk tilværelse da det blir kjent at noen er funnet myrdet i bistroen. Senere finner politiet ut at liket er blitt flyttet på. De finner en bortgjemt koie i skogen  hvor de finner mystiske antikviteter. Alle hevder at de ikke visste hvem mannen var, men gjorde noen det likevel?
 
 
Twelve Nights at Rotter House av J.W. Ocker. Horror utgitt i 2019.
 
Felix er ikke en som tror på spøkelser, men likevel tar han kontakt med eieren av Rotterdam Mansion som har en veldig mørk bakgrunnshistorie. Det er også et gammelt hus som trenger renovering da det ikke har strøm eller noe. Likevel tar Felix kontakt med huseieren og spør om han kan være i huset i tretten netter. Han skal stenge seg inne i huset uten kontakt med omverdenen eller Internett for å skrive bok om opplevelsene, men holder han ut så lenge?
 
 
 
Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

(To motiver jeg er ferdig med):


Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

 
 
Motivene er fra denne boka:



 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 

 Motivet er fra denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)


God helg.


Ukas låt: Sick of Life - Godsmack

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar