29. januar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Remaking av Clay McLeod Chapman, The Curse on Spectacle Key av Chantel Acevedo, Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh,  er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Paret i nummer 9 - Claire Douglas
The Curse on Spectacle Key - Chantel Acevedo
Enken - Helene Flood

Antall leste sider:

548 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

På én betingelse - Neda Alaei

Bøker som leses nå:

📖The Remaking - Clay McLeod Chapman
📖Jakten - Bernard Minier
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Det du eier evig - Inger Johane Øen
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Min egen stemme - Britney Spears
⃞   Funnet - Harlan Coben

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Paret i nummer 9 av Claire Douglas, Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og lese så mye som mulig i Det du eier evig av Inger Johanne Øen.

Jeg ble ferdig med Paret i nummer 9, men ikke Do You Dream of Terra - Two?, og leste en god del i Det du eier evig og kom til side 101.

Natt til onsdag leste jeg ferdig Paret i nummer 9 av Claire Douglas. Det er min andre bok av henne. Kunne ha blitt en femmer, men syntes ikke fortellerstemmen stemte helt med handlingen. Handlingen var temmelig dyster, mens språket var noe fluffy. Jeg likte også bedre å lese om Daphne og Rose enn om Saffron og Tom.

Fredagsmorgenen ble jeg ferdig med The Curse on Spectacle Key av Channtel Acevedo. Fint at boka tok for seg ensomhet og vennskap, men syntes kanskje handlingen og horrorelementene ble noe typisk, selv til barnebok å være. Så den bød ikke på noen overraskelser, eller en bok som man tenker på lenge etter at den er slutt. Denne hørte jeg på lydbok.

I går kveld leste jeg ut Enken av Helene Flood. Har lest de andre bøkene av henne, og likte denne bedre. Den er ikke overraskende eller original, men likte kontrasten i den. Fortellerstemmen var fåmælt, mens noen av karakterene hadde en slags desperasjon i seg. Det ga boka et interessant preg.

I helga leste jeg ikke videre i The Remaking av Clay McLeod Chapman. Grunnen er liten font som jeg ikke liker, og jeg ville bli ferdig med Enken siden jeg var godt i gang. Likte introen i The Remaking, så skal lese videre i den i løpet av uka. Det er min andre bok av ham.

Om natta leser jeg Jakten av Bernard Minier som er sjuende bok i serien om Martin Servaz. Litt vel mye snakk om munnbind og covid siden handlingen foregår da det var på sitt verste, og synes ikke det er interessant å lese om. Men bortsett fra det er boka fengende og innholdet er mørkt. Så kjeder meg ikke med denne.

Jeg har ikke lest videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett, men har en plan om å lese videre i den når februar begynner. Får manne meg opp frem til da.

Har lest de første hundre sidene i Det du eier evig av Inger Johanne Øen, som er første bok i en ny krimserie. Det blir spennende å se om man trenger flere av dem. Liker å lese om nåtiden om Silja Frost, men ikke da hun var ungdom, og litt lei av å lese om gamle følelser som kanskje blusser opp. Synes det er noe oppbrukt og kjedelig.

Jeg leste litt videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Blir kanskje ferdig med den i løpet av uka da jeg har under hundre sider igjen, og synes fortsatt at den er veldig seig. Synes at tenåringsproblemene er mye av det sammme, og veldig lite science fiction.

De neste bøkene på leselista, er; Min egen stemme av Britney Spears og Funnet av Harlan Coben. I forrige uke skrev jeg Funnet av Harlan Coben først, og det er ikke ofte jeg omrokkerer bøkene. Men tenkte mye på Britney boka, og da må jeg lese den. Sånn er det noen ganger. Får lese Harlan Coben etterpå.

Mål for denne uka er å lese ut de siste sidene i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og Det du eier evig av Inger Johanne Øen bør også være overkommelig, og lese videre i The Remaking av Clay McLeod Chapman.

Det blir noen mørke bøker i denne uka også, og jeg klager ikke.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar