15. januar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, The Watchers av A.M. Shine og The Remaking av Clay McLeod Chapman,  er fra egen boksamling
 
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

The Watchers - A.M. Shine

Antall sider lest:

404 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Sun Down Motel - Simone St. James

Bøker som leses nå:

📖Patrioter - Ingar Johnsrud
📖Paret i nummer 9 - Claire Douglas
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Det du eier evig - Inger Johanne Øen
📖Do You Dream of Terra-Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:
⃞   The Remaking - Clay McLeod Chapman
⃞   Jakten - Bernard Minier

Målene for forrige uke var å lese ut Paret i nummer 9 av Claire Douglas, Patrioter av Ingar Johnsrud, og lese så mye som mulig i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Leste ikke ut noen av de bøkene, men leste et stykke videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh.

Men en bok ble lest ferdig og det var The Watchers av A.M. Shine, og den leste jeg ut i går kveld. Brukte overraskende liten tid på den, for foretrekker å bruke tid med bøkene. Likte konseptet veldig godt, og syntes kanskje selve horrordelen var noe kort, men spennende og boka hade etsært persongalleri. Man ble nysgjerrig på hva karakterene må passe seg for.

Jeg leser videre i Patrioter av Ingar Johnsrud og har i det minste kommet halvveis. Den tar noe tid da det er en stor bok, og temaet er spennende, men som sagt tidligere, ville jeg nok ha likt handlingen bedre på skjerm. Liker skiftingen av perspektiv og enkelte deler av boka.

Jeg ble som nevnt ikke ferdig med Paret i nummer 9 av Claire Douglas som jeg leser om natta. Jeg liker handlingen, men ikke fortellerstemmen. Synes ikke den passer med stemningen eller handlingen. Men liker boka bedre enn forventet likevel.

Aftentid og morgengry av Ken Follett leste jeg ikke videre. Men skal prøve å bli ferdig med den i år. Jeg lover.

Men kom meg et stykke videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og liker den ikke bedre. Det blir altfor mye drama og om tenåringsproblemer, og det er fremdeles lite science fiction. Det har det vært særdeles lite av.

På grunn av at jeg ikke er ferdig med hovedbøkene Patrioter og Paret i nummer 9, er de neste bøkene på leselista det samme som før: The Remaking av Clay McLeod Chapman og Jakten av Bernard Minier.

Målene for denne uka er å lese ut Paret i nummer 9, Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, og komme meg videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

  Så lesingen ser stort sett ut som det har gjort i de siste ukene. 👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar