25. desember 2023

Det er mandag og tid for siste ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Boy in the Box av Marc E. Fitch, The Watchers av A.M Shine, Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, og The Remaking av Clay McLeod Chapman, er fra egen boksamling  
 
 
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Boy in the Box - Marc E. Fitch

Antall sider lest:
345 sider

Bøker som ble anmeldt:

  Alle mine barn,kom hjem - May Lis Ruus
  Skygger - Sara Strömberg

Bøker som leses nå:

📖Patrioter - Ingar Johnsrud
📖Den stille leieboeren - Clémence Michallon
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖The Watchers - A.M. Shine
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Paret i nummer 9 - Claire Douglas
⃞   The Remaking - Clay McLeod Chapman

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Den stille leieboeren av Clémence Michallon og Boy in the Box av Marc E. Fitch. Jeg ble ferdig med en av dem, og det var Boy in the Box av Marc E. Fitch, som ble bok nummer hundre. Den stille leieboeren ble jeg ikke ferdig med og Do You Dream of Terra-Two? åpnet jeg ikke før i dag.

Julaften leste jeg ut Boy in the Box av Marc E. Fitch. Tok litt tid før jeg leste den ut på grunn av tettsittende og liten tekst. Men likte det meste av handlingen. En fin blanding av hemmeligheter, skyld og hvordan gå videre etter at en forferdelig ulykke har skjedd. Det finnes jo mange typer form for horror, og Boy in the Box er et eksempel på det.

Jeg har lest videre i Patrioter av Ingar Johnsrud og kjenner det går tregt. Tror ikke jeg kommer til å like den like godt som mange andre. Jeg synes det er spennende med terror på skjerm, men ikke i bokformat, så tematikken for min del er noe tørt.

Om natta liker jeg Den stille leieboeren av Clémence Michallon, som jeg liker bedre. Det er interessant å lese fra forskjellige perspektiver om denne seriemorderen, og ikke alle vet at han er det. Hvor lenge klarer han å skjule det? En av de bedre psykologiske thrillerne jeg har lest i det siste.

Jeg åpnet ikke Aftentid og morgengry av Ken Follett eller Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh. Aftentid og morgengry har jeg tatt en pause fra i flere måneder, og Do You Dream of Terra- Two? er veldig mye om tenåringsproblemener, sjalusi og mistenksomheter, og veldig lite science fiction. Noe som er godt gjort da boka er på over fem hundre sider. Så den går noe trått, dessverre.

The Watchers av A.M Shine kan jeg ikke si så mye om da jeg ikke har begynt på den ennå. Men det er horror som ble utgitt i 2021, og som jeg har hatt en stund. Konseptet virker spesielt, og vil ikke vente med å lese den lenger.

Så de neste bøkene på leselista, er de samme som forrige uke: Paret i nummer 9 av Claire Douglas og The Remaking av Clay McLeod Chapman. To forfattere jeg har lest en bok av tidligere.

Mål får denne uka er å lese ut Den stille leieboeren av Clémence Michallon, og kanskje Patrioter av Ingar Johnsrud, og lese enda litt videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh.

Ellers er det jul og tid for mye lesing, som ellers i året. Personlig synes jeg jula er kjedelig, men heldigvis er det sjakk på NRK å følge med på i morgen frem til den 30. Heldigvis. ♞👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar