17. februar 2023

Helgelektyre(578)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
1922 av Stephen King, The Toll House av Carly Reagon, Clown in a Cornfield av Adam Cesare, Rooms of Wonder av Johanna Basford og Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson,
er fra egen boksamling
 
 


Bastarden - Tonny Gulløv

1922 - Stephen King

The Toll House - Carly Reagon

 

Natt til tirsdag hørte jeg ferdig denne:

 
Clown in a Cornfield - Adam Cesare
 
Clown in a Cornfield av Adam Cesare. Horror/slasher for ungdom utgitt i 2020.
Quinn og faren hennes flytter til et lite sted og begynner en ny start i livet. På skolen havner hun tilfeldigvis i samme gjeng som er noe tvilsomme, og hun skjønner at hun har kommet til et sted der det ikke er mye å gjøre. Det arrangeres et låveparty som de fleste på skolen skal til, og der får de seg litt av en overraskelse. En klovn ankommer stedet og festløvene kan ikke føle seg trygge ...

Natt til torsdag leste jeg ut denne:

 
Parmiddagen - Martin Österdahl
 
Parmiddagen av Martin Österdahl. Thriller/suspense utgitt på norsk i 2022.
Lisa og Mikaels datter, Ebba har fått seg kjæreste og hun vil at foreldrene deres skal møtes, og derfor arrangeres det nyttårsmiddag hjemme hos foreldrene til Ebba. Parets foreldre har ikke møtt hverandre, og derfor er overraskelsen stor da de får vite hvem Marlons foreldre er. Det er nemlig et par som hører fortiden til, men Mikael og Lisa prøver å gjøre kvelden hyggelig, til tross for at de kjente hverandre en gang for lenge siden. En ulykke skjer som gjør at to personer dør den kvelden, og samtidig har det skjedd et alvorlig innbrudd på jobben til Lisa. Nyttårsaften blir alt annet enn rolig.

Disse bøkene skal jeg fortsette med i helga.

Bastarden av Tonny Gulløv. Historisk roman utgitt på norsk i  2022.
Tredje bok om råskinnet Ulv Palnatoke. Hans kone og to sønner er kidnappet og mistankten faller på Ott. Han skal ha brutt fredsavtalen deres. På vei til Ott, møter Ulv og hans mannskap Otts onkel som kommer med et tilbud, men vil Ulv ta i mot tilbudet?

1922 av Stephen King. Horror/thriller utgitt i 2022.
1922 ble for første gang i 2010 i novellesamlingen Full Dark, No Stars i 2010, og i fjor ble 1922 utgitt som egen bok. Den er aktuell siden den nylig er blitt til en filmpå Netflix. Nesten alt King skriver blir til Tv-serie eller film, noe som er forståelig. I denne novellen møter man Wilfred, som havner i en konflikt med kona. Han vil beholde jorda og være på gården, men hun vil selge og flytte. Sønnen deres Henry, er enig med sin far, og vil bli værende på gården fordi han er forelsket i en jente i nærområdet. På grunn av uenigheten, ender det opp med at mannen dreper hans kone og sønnen er en slags medhjelper. Men vil de klare å holde tett om det i lengden? 

The Toll House av Carly Reagon. Horror utgitt i 2022.
Ny samlesing med en annen bokblogger og denne gang er det horror. Siden jeg har bare lest tjue sider, er det for tidlig å si hva handlingen er, da det ikke har vært mye handling inntil nå. Så det får det bli en oppsummering om senere.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:


Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
God helg.
 
Ukas låt: Sweather Weather - The Neighbourhood

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar